SAIL Kampen 2022

Tijdens SAIL Kampen beleeft u Kampen op haar best. U ervaart op een zeer bijzondere manier het leven uit de glorietijd van rijke kooplieden in de middeleeuwen. Kampen heeft als eeuwenoude Hanzestad aan de rivier de IJssel nog veel te bieden. Zo staan er vele honderden monumenten en bezienswaardigheden en ook natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Via diverse wandel- en fietsroutes ontdekken bezoekers de schoonheid van de stad en IJsseldelta. Tijdens SAIL Kampen haalt Kampen alles uit de kast met een uitgebreid programma op en rondom de IJssel.

Grootste Paasevenement in 2022

De volgende editie van SAIL Kampen vindt plaats van 15 april t/m 18 april 2022.

Deze editie moet volgens de organisatie alle voorgaande edities overtreffen. Niet alleen qua bezoekersaantallen, maar zeker ook wat betreft de aantallen en soorten schepen, de attracties en artiesten.

Populaire schepen met opstaphaven Kampen

Bekijk alle

Sail Kampen 2022

Datum SAIL Kampen 2022

Sail Kampen wordt in 2022 gehouden tijdens het Paasweekend van 15 april – 18 april 2022.

Programma SAIL Kampen

Het programma van SAIL Kampen is op dit moment nog niet bekend. Maar een ding is zeker; de schepen van NAUPAR zijn aanwezig tijdens dit spectaculaire nautische event.

Wilt u  meevaren op een van onze schepen met een groep (dat kan al vanaf 12 personen) of weten op welke manier NAUPAR is vertegenwoordigd tijdens SAIL Kampen, houdt dan onze website, de nieuwsbrief of social media in de gaten voor het laatste nieuws rond SAIL Kampen.

Gerelateerde pagina's 

Bontekoerace Hoorn I Brandarisrace Terschelling I DelfSail I Klipperrace Enkhuizen I Pieperrace Volendam I SAIL Amsterdam I SAIL Den Helder I Tall Ships Race Harlingen​ I Tjalkenrace Medemblik I Volvo Ocean Race I Zeilwedstrijden IJsselmeer