SAIL Kampen 2024

Tijdens SAIL Kampen beleeft u Kampen op haar best. U ervaart op een zeer bijzondere manier het leven uit de glorietijd van rijke kooplieden in de middeleeuwen. Kampen heeft als eeuwenoude Hanzestad aan de rivier de IJssel nog veel te bieden. Zo staan er vele honderden monumenten en bezienswaardigheden en ook natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Via diverse wandel- en fietsroutes ontdekken bezoekers de schoonheid van de stad en IJsseldelta. Tijdens SAIL Kampen haalt Kampen alles uit de kast met een uitgebreid programma op en rondom de IJssel.

Grootste Paasevenement in 2024

De volgende editie van SAIL Kampen vindt plaats van 29 maart tot en met 1 april.

Deze editie moet volgens de organisatie alle voorgaande edities overtreffen. Niet alleen qua bezoekersaantallen, maar zeker ook wat betreft de aantallen en soorten schepen, de attracties en artiesten.

Het event vindt plaats op het evenemententerrein bij de IJsselkade en rond de binnenstad.

Populaire schepen met opstaphaven Kampen

Bekijk alle

Meer informatie over Sail Evenementen

Sail Kampen 2024

Datum SAIL Kampen 2024

De zevende editie van Sail Kampen wordt in 2024 gehouden tijdens het Paasweekend van 29 maart tot en met 1 april.

Programma SAIL Kampen

SAIL Kampen is het grootste Paasevenement van Nederland en vindt plaats op het evenemententerrein bij de IJsselkade en rond de binnenstad. Het programma is op dit moment nog niet bekend, maar een ding is zeker; de schepen van NAUPAR zijn aanwezig tijdens dit spectaculaire nautische event met live-muziek.

Wilt u meevaren op een van onze schepen met een groep (dat kan al vanaf 10 personen) of weten op welke manier NAUPAR is vertegenwoordigd tijdens SAIL Kampen, houdt dan onze website, de nieuwsbrief of social media in de gaten voor het laatste nieuws rond SAIL Kampen.