Sail Kampen 2022

Tijdens Sail Kampen ziet u Kampen op haar best. U ervaart op een zeer bijzondere manier het leven uit de glorietijd van rijke kooplieden in de middeleeuwen. Kampen heeft als eeuwenoude Hanzestad aan de rivier de IJssel nog veel te bieden. U vindt er vele honderden monumenten en bezienswaardigheden en ook natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Via diverse wandel- en fietsroutes ontdekken bezoekers de schoonheid van de stad en IJsseldelta. Tijdens Sail Kampen haalt Kampen alles uit de kast met een uitgebreid programma op en rondom de IJssel.

Zesde editie

De volgende editie van Sail Kampen vindt plaats in 2022. Deze zevende editie moet volgens de organisatie alle voorgaande edities overtreffen. Niet alleen qua bezoekersaantallen, maar zeker ook wat betreft de aantallen en soorten schepen, de attracties en artiesten.

Populaire schepen met opstaphaven Kampen

Bekijk alle

Sail Kampen

Programma Sail Kampen Houd de website van Sail Kampen in de gaten. Wilt u weten of en op welke manier NAUPAR is vertegenwoordigd tijden Sail Kampen, houd dan onze nieuwspagina, de nieuwsbrief of Facebook pagina in de gaten.

Gerelateerde pagina's 

Bonte Koe Race
Brandarisrace
Delf Sail
Klipperrace
Pieperrace
Sail Amsterdam
Sail de Ruyter Vlissingen
Sail Den Helder
Tall Ship Race Harlingen​
Tjalkenrace Medemblik
Volvo Ocean Race
Zeilwedstrijden IJsselmeer