Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 • SAIL01
 • SAIL02
 • SAIL03
 • SAIL04
 • SAIL05
 • SAIL06
 • SAIL07
 • SAIL08
 • SAIL09
 • SAIL10
 • SAIL11
 • SAIL12

Sail evenementen

SAIL Amsterdam
Vele soorten
SAIL Amsterdam, DelfSail, SAIL Den Helder, SAIL Kampen: een aantal voorbeelden van de vele SAIL-evenementen die tegenwoordig in Nederland worden georganiseerd. Het zijn stuk voor stuk nautische evenementen waar zowel de imposante Tall Ships als ook kleinere schepen aan deelnemen.
Het aantal SAIL-evenementen nam vors toe, nadat het welbekende SAIL Amsterdam zo’n groot succes werd. Ook NAUPAR houdt ervan: wij waren – en zijn nog steeds – leverancier van schepen van al deze grote SAIL-evenementen. Daarbij maken we het voor het publiek mogelijk om de SAIL-evenementen aan boord van een authentiek zeilschip van dichtbij te ervaren.
DelfSail
Ook interesse in een van de SAIL-evenementen?
Bekijk hieronder de opties

Meer informatie over de SAIL-evenementen 

Unieke SAIL-evenementen voor uw relaties

De SAIL-evenementen zijn met name geschikt voor zakelijke aangelegenheden. Aan boord van een authentiek zeilschip, tijdens een van de spectaculaire SAIL-evenementen, biedt u uw relaties een volledig nieuwe ervaring. De SAIL-evenementen zijn simpelweg een uitstekend platform voor relatiemarketingactiviteiten; een uniek decor voor een ontspannen vaartocht samen met uw relaties, klanten en zakenpartners.

Diverse arrangementen

Alle SAIL-evenementen zijn te boeken aan de hand van verschillende arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een SAIL-In Parade of aan een Middag- of Avondvaartocht. Deze diversiteit biedt u de keuze uit welk moment van de dag een bezoek aan een van de SAIL-evenementen u en uw gasten het beste uitkomt. Eén ding hebben de arrangementen sowieso met elkaar gemeen: ze staan allemaal garant voor een onvergetelijke tocht. Eén waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

SAIL Amsterdam

Zoals gezegd: SAIL-evenementen worden veelvuldig georganiseerd. Het grootste en bekendste SAIL-evenement van Nederland is SAIL Amsterdam. In de zomer van 2020 vindt de 10e editie plaats en ook dit keer belooft het weer een groots spektakel te worden. Muziek, cultuur en nautische rijkdom; dát zijn de kernwaarden van SAIL Amsterdam. Tijdens SAIL Amsterdam 2020 is het – net zoals bij de voorgaande edities – mogelijk om uw relaties aan boord van de meest indrukwekkende zeilschepen uit te nodigen. Voor meer informatie, zie onze arrangementen.

DelfSail

DelfSail staat bekend als het grootste, gratis toegankelijke evenement van Noord-Nederland. Dit nautische festijn is ook zeker niet over te slaan in het rijtje van succesvolle SAIL evenementen in Nederland. De cijfers spreken voor zich: tijdens de laatste editie, in 2009, trok het evenement ruim 850.000 bezoekers. Dit indrukwekkende, maritieme feest wordt van 29 juni tot en met 3 juli 2016 in Delfzijl gehouden. Wilt u er ook bij zijn? Boek dan nu al een van de arrangementen

Gerelateerde pagina's

SAIL Den Helder
SAIL Amsterdam
DelfSail
Volvo Ocean Race
SAIL De Ruyter Vlissingen
SAIL Kampen
Amsterdam Light Festival
Cornelis Race
Brandarisrace
Pieperrace
Klipperrace
Tjalkenrace Medemblik
Hanzedagen
Tall ship race Harlingen