SAIL-evenementen in Nederland

SAIL Amsterdam, DelfSail, SAIL Den Helder, SAIL Kampen: een aantal voorbeelden van de vele SAIL-evenementen die tegenwoordig in Nederland worden georganiseerd.

Stuk voor stuk bijzondere nautische evenementen waar zowel de imposante Tall Ships als ook kleinere traditionele en historische zeilschepen aan deelnemen.

Toename SAIL-evenementen

Het aantal SAIL-evenementen nam vors toe, nadat het welbekende SAIL Amsterdam zo’n groot succes werd. Ook NAUPAR houdt ervan: wij waren – en zijn nog steeds – leverancier van schepen van al deze grote SAIL-evenementen. Daarbij maken we het voor het publiek mogelijk om de SAIL-evenementen aan boord van een authentiek zeilschip van dichtbij te ervaren.

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over Sail Evenementen

Meer informatie over relatie-events

SAIL-evenementen

Unieke SAIL-evenementen voor uw relaties

De SAIL-evenementen zijn met name geschikt voor zakelijke aangelegenheden. Aan boord van een authentiek zeilschip, tijdens een van de spectaculaire SAIL-evenementen, biedt u uw relaties een volledig nieuwe ervaring. De SAIL-evenementen zijn simpelweg een uitstekend platform voor relatiemarketingactiviteiten; een uniek decor voor een ontspannen vaartocht samen met uw relaties, klanten en zakenpartners.

Diverse arrangementen

Alle SAIL-evenementen zijn te boeken aan de hand van verschillende arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een SAIL-In Parade of aan een Middag- of Avondvaartocht. Deze diversiteit biedt u de keuze uit welk moment van de dag een bezoek aan een van de SAIL-evenementen u en uw gasten het beste uitkomt. Eén ding hebben de arrangementen sowieso met elkaar gemeen: ze staan allemaal garant voor een onvergetelijke tocht. Eén waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

SAIL Amsterdam 2025

Zoals gezegd: SAIL-evenementen worden veelvuldig georganiseerd. Het grootste en bekendste SAIL-evenement van Nederland is SAIL Amsterdam. Van 20 t/m 24 augustus in 2025 vindt de 10e editie plaats en ook dit keer belooft het weer een groots spektakel te worden. Muziek, cultuur en nautische rijkdom; dát zijn de kernwaarden van SAIL Amsterdam. Tijdens SAIL Amsterdam 2025 is het – net zoals bij de voorgaande edities – mogelijk om uw relaties aan boord van de meest indrukwekkende zeilschepen uit te nodigen. Voor meer informatie, zie onze arrangementen.

DelfSail 2021

DelfSail staat bekend als het grootste, gratis toegankelijke evenement van Noord-Nederland. Dit nautische festijn is ook zeker niet over te slaan in het rijtje van succesvolle SAIL evenementen in Nederland. Wilt u er ook bij zijn op de volgende edtie? Boek dan nu al een van de arrangementen!