SAIL Den Helder 2023

In 2023 vindt de zesde editie van SAIL Den Helder plaats.

Deze editie van SAIL Den Helder wordt samen met de Marine dagen georganiseerd. De laatste keer trok het watersport evenement 350.000 bezoekers.

Voorgaande editie: een levend schilderij

Bij het krieken van de dag lagen alle deelnemende schepen op de Rede van Texel klaar voor wat komen gaat. Rustig afwachtend op de juiste wind, zoals in vroeger tijden de VOC-schepen voor anker lagen nadat zij waren bevoorraad op Texel. Bezoekers van SAIL Den Helder aanschouwen een levend schilderij en ervaren hoe het Marsdiep er in de Gouden Eeuw moet hebben uitgezien.

Sail Den Helder 2023

Sail den Helder wordt voor de zesde keer georganiseerd en vindt samne emt de marinedagen plaats in 2023.

Wat is er te doen tijdens SAIL Den Helder 2017?

Tijdens SAIL Den Helder worden er op het evenemententerrein diverse activiteiten georganiseerd, demonstraties gegeven en er is muziek. Ook Willemsoord en het centrum van Den Helder doen mee aan de feestelijkheden.

Een passend einde met een Parade of Sail

Aan het einde van het evenment verlaten tijdens een fenomenale Parade of Sail alle Tall Ships de haven van Den Helder. Deze unieke uittocht kunt u meemaken vanaf het water op een van de schepen van NAUPAR. Houd het laatste nieuws in de gaten, of neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor een groepsreis. dat kan al vanaf 12 personen op een van onze schepen. 

Gerelateerde pagina's 

Bontekoerace Hoorn I Brandarisrace Terschelling I Delf Sail I Klipperrace Enkhuizen I Pieperrace Volendam I SAIL Amsterdam I SAIL Kampen I Tall Ships Race Harlingen​ I Tjalkenrace Medemblik I Volvo Ocean Race I Zeilwedstrijden IJsselmeer