Goed voorbereid op reis


Heen en terugreis: route, vervoer en parkeren

De route naar het schip staat vermeld in de boardinginformatie. Jullie kunnen met eigen vervoer komen en de auto parkeren in de dichtstbijzijnde parkeergarage of op een openbaar parkeerterrein.

Ligplaats van het schip

Voor de exacte ligplaats van het schip kunt u het beste op de dag van aankomst telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met de schipper. De schipper kan u goed uitleggen waar het schip afgemeerd ligt en waar u kort kunt parkeren voor het laden en lossen van uw bagage.

Openbaar vervoer

De meeste havens zijn ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Via 9292 of de Reisinformatie NS kunt u uw reis plannen. Tip Plan uw reis met het openbaar vervoer via Google Maps. U krijgt dan alle openbaar vervoermogelijkheden in een handig overzicht bij elkaar.

Bustransfer

Bent u een school- of jeugdgroep? Nadat u het schip bij ons heeft geboekt, ontvangt u een unieke aanbieding voor uw bustransfer. Als u akkoord gaat, neemt de busmaatschappij contact met u op om uw bustransfer verder te regelen. Meer informatie over deze service kunt u lezen op onze pagina over de bustransfer.

Naar service & contact

Vraag en antwoord

  • Waar kan ik de routebeschrijving naar de havens vinden?

    De route naar het schip staat vermeld in de boardinginformatie. Deze ontvangt u drie weken voor vertrek.

Chat

Via de chatknop rechtsonder kunt u tijdens kantooruren chatten met een medewerker.

Contactformulier

Leg uw vraag of opmerking voor via het contactformulier.

E-mailadres

U kunt ons bereiken via ons e-mailadres [email protected] en voor bestaande boekingen via [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Met een groep jongeren zeilen in Nederland of op Plastic Soup Expeditie? Vraag de gratis inspiratiegids aan.