Bootarrangementen in de winter

Bent u op zoek naar een onvergetelijk winterarrangement op een boot in Amsterdam? Vanaf het water leert u onze hoofdstad op een hele andere manier kennen! Voorbij racende fietsers, fotograferende toeristen en hier en daar een verloren klomp.. NAUPAR heeft besloten een paar winterarrangementen aan boord van verschillende boten in Amsterdam samen te stellen, zodat ook u deze stad vanaf het water kunt bewonderen!

Winterverhuur

Om de winterarrangementen aan boord van een boot in Amsterdam mogelijk te kunnen maken zullen de schepen van NAUPAR ook in deze winterperiode te huur zijn. Niet alleen salonboten en sloepen, ook veel van de traditionele zeilschepen staan tot uw beschikking. U kunt de schepen stil gelegen in de haven huren, maar ook varen behoort tot de mogelijkheden.

Winterarrangementen

Winterarrangementen Amsterdam

Winterarrangementen op een boot in Amsterdam (kerstdiner kerstborrel)

Dit jaar hebben we weer twee toepasselijke winterarrangementen voor u samen gesteld: het Kerstdiner – en Kerst/Nieuwjaarsborrel arrangement. Stap samen met uw collega’s aan boord en hef het glas op het nieuwe jaar! U kunt er ook voor kiezen tijdens het internationale Amsterdam Light Festival aan boord te stappen van een varend of stilliggend schip en de verlichte stad vanaf het water te aanschouwen. Of combineer een prachtige wandeling door het adembenemende festival met overnachting op één van onze zeilschepen. Hoe gaaf!

Varen op salonboten

Geniet tijdens onze borrelvaart vanaf het water van een smakelijk drankje terwijl de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden en bruggetjes langs u voorbij trekken. Indien gewenst kunt u dit winterarrangement aanvullen met heerlijke hapjes van de kok. Op onze prachtige salonboten, ruime citytenders en stoere sloepen is het allemaal mogelijk!

Gerelateerde pagina's

Winter