IJsselmeer het mooiste vanaf een zeilschip

Het IJsselmeer is natuurlijk het mooiste vanaf een zeilschip. Om eens echt ontspannen te genieten van het weer, de natuur en de rust op het water, huurt u uw eigen zeilschip. Zeilervaring hoeft u niet te hebben, de bemanning legt u graag uit over het reilen en zeilen aan boord.

Bepaal zelf waar en hoelang

Scheep in en bepaal zelf waar u heen vaart en hoelang uw tocht duurt.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over een zeilschip huren

Zeilschip IJsselmeer

Het IJsselmeer verkennen vanaf een zeilschip

Op een zeilschip kunt u de mooiste plekken om het IJsselmeer bezoeken. Vanuit één van de vele havens rondom het IJsselmeer maakt u een zeiltocht naar de bestemming van uw keus. Zo kunt u de pittoreske havens rondom het IJsselmeer ontdekken, een museum bezoeken of gewoon genieten van de natuur en het water.

Vervoer, vermaak en verblijf in één

Een traditioneel zeilschip van NAUPAR is meer dan alleen uw vervoer over het IJsselmeer. Aan boord is voor iedereen genoeg te doen. Help bij het hijsen van de zeilen, zoek een comfortabele plek voor een goed gesprek of geniet van de voorbijtrekkende horizon. Met een goed uitgeruste keuken en een gezellige salon aan boord is het zeilschip een fijne accommodatie om samen te komen. Sommige schepen hebben zelfs meerdere hutten aan boord, zodat u een lekker lange vaartocht kunt maken door aan boord te blijven overnachten!

Zeilen over het IJsselmeer vanuit een haven bij u in de buurt

Voor een mooie tocht over het IJsselmeer huurt u uw zeilschip in één van de 16 verschillende afvaarthavens bij u in de buurt. U kunt bijvoorbeeld vertrekken vanuit Kampen, Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Harlingen, Stavoren of Medemblik.