Authentieke zeilschip huren

Wilt u uw eigen zeilschip huren? Dan zit u bij NAUPAR goed! Wij bieden u een ruime keus aan authentieke zeilschepen. Stap aan boord en geniet van een prachtige tocht over het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren. Naar Amsterdam? Ook dat is een optie! Laat u zich inspireren door onze video's.

Vele mogelijkheden

Of het nu gaat om een familiedag, vriendenuitje, bedrijfsfeest of schoolkamp; een zeilschip huren is altijd een goed idee. Schepen zijn namelijk uitermate geschikt om eens heerlijk te ontspannen. Ook zijn er vele mogelijkheden aan boord van een schip; sta aan het roer, help met het hijsen van de zeilen en bepaal samen met de schipper de route.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Zeilschip huren

Een zeilschip huren… En dan?

Wanneer u heeft besloten om een zeilschip te huren, is het volgende keuzemoment al snel aan de orde: waarheen gaat de tocht? Kiest u voor een van de prachtige natuurgebieden die Nederland rijk is of vaart u richting het bruisende Amsterdam? Ook leuk: bezoek een van de vele gezellige havenstadjes rondom het IJsselmeer!

De duur van uw tocht

Hoe lang gaat u het zeilschip huren? Wordt het een dag, avond, weekend of hele week? Ook in die keuze bent u vrij. Aan boord van onze schepen vaart u zolang u zelf wenst. Wanneer u kiest voor een meerdaagse tocht, ervaart u naast de gewone ‘zeildag’ ook hoe het is om op een schip te slapen. Ongetwijfeld een unieke ervaring!

Zeilschip huren: alleen voor u

Bij NAUPAR kunt u een zeilschip huren voor alleen de mensen binnen uw gezelschap. Het schip is dus voor even helemaal ‘van u’. U bepaalt zelf wat de planning wordt, waar de schipper naartoe vaart en welke activiteiten u gaat doen. Het is uiteraard wel raadzaam om dit wel met de schipper te overleggen; hij/zij heeft tenslotte veel ervaring en kan u goed adviseren over de mogelijkheden.

Een passend schip voor uw gezelschap

De vloot van NAUPAR staat bekend als een enorme vloot met veel authentieke zeilschepen. De kans dat u hier uw droomschip vindt, is dan ook zeer groot. Van majestueuze zeilschepen tot back to basic; het is maar waar uw voorkeur naar uitgaat. Eén ding is zeker: elk gezelschap kan bij NAUPAR een zeilschip huren. Als kers op de taart heeft u niet alleen ruime keuze uit onze schepen, ook de vertrekhavens zijn in grote getalen aanwezig. Hoorn, Enkhuizen, Amsterdam, Lelystad, Harlingen… Waar stapt u aan boord?

Gerelateerde pagina's

Grote boot huren
Schip huren
Schip of boot huren
Bootverhuur Holland
Boot Stavoren
Boot Enkhuizen
Boot Lemmer
Boot Kampen
Boot Hoorn
Amsterdam boot huren
Bootje Huren Amsterdam
Boot huren Amsterdam
Sloep huren Amsterdam