Traditioneel zeilschip huren

Wilt u een traditioneel zeilschip huren voor uw gezelschap? Dan zit u goed bij NAUPAR!

Wij bieden u een ruime keus aan authentieke zeilschepen. Stap aan boord en geniet van een prachtige (meerdaagse) tocht over het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren. Naar Amsterdam? Ook dat is een optie!

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat aan boord van een traditioneel zeilschip? Bekijk de video.

Vele mogelijkheden

Of het nu gaat om een familiedag, vriendenuitje, bedrijfsfeest of schoolkamp; een zeilschip huren is altijd een goed idee. Schepen zijn namelijk uitermate geschikt om eens heerlijk te ontspannen. Daarnaast kunt u ook meehelpen aan boord van het schip: met het hijsen van de zeilen, achter het roer staan of u bepaalt samen met de schipper de route.

U heeft geen zeilervaring nodig en huurt het schip inclusief schipper en bemanning.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Zeilschip huren

Een zeilschip huren… En dan?

Wanneer u heeft besloten om een zeilschip te huren, is het volgende keuzemoment al snel aan de orde: waarheen gaat de tocht? Kiest u voor een van de prachtige natuurgebieden die Nederland rijk is of vaart u richting het bruisende Amsterdam? Ook leuk: bezoek een van de vele gezellige havenstadjes rondom het IJsselmeer of het Markermeer!

De duur van uw tocht

Hoe lang gaat u het zeilschip huren? Wordt het een dag, avond, weekend of een hele week? Ook in die keuze bent u vrij. Aan boord van onze schepen vaart u zolang u zelf wenst. Wanneer u kiest voor een meerdaagse tocht, ervaart u naast de gewone ‘zeildag’ ook hoe het is om op een schip te slapen. Ongetwijfeld een unieke ervaring!

Zeilschip huren: exclusief

Bij NAUPAR huurt u het schip exclusief voor uw gezelschap. Het schip is dus voor even helemaal ‘van u’. U bepaalt zelf wat de planning wordt, waar de schipper naartoe vaart en welke activiteiten u gaat doen. Het is uiteraard wel raadzaam om dit met de schipper te overleggen; hij/zij heeft tenslotte veel ervaring en kan u goed adviseren over de vele mogelijkheden, vaargebieden en de leukste havenplaatsen om te bezoeken.

Een passend schip voor uw gezelschap

Bij NAUPAR heeft u een ruime keuze uit vele authentieke zeilschepen. De kans dat u hier uw droomschip vindt, is dan ook zeer groot. Voor grote en kleine groepen, van majestueuze zeilschepen tot back to basic; het is maar waar uw voorkeur naar uitgaat. Eén ding is zeker: elk gezelschap kan bij NAUPAR een zeilschip huren inclusief bamnning. En u heeft niet alleen een ruimte keuze qua schepen, maar ook uit de vertrekhavens. Onze schepen zijn in grote getalen aanwezig in maar liefst 16 haven, zoals bijvoorbeeld Enkhuizen, Kampen, Hoorn, Amsterdam, Lelystad of Harlingen… Waar stapt u bij ons aan boord?

Gerelateerde pagina's

Grote boot huren l Schip huren l Schip of boot huren l Bootverhuur Holland l Boot Stavoren l Boot Enkhuizen l Boot Lemmer l Boot Kampen l Boot Hoorn l Amsterdam boot huren l Bootje Huren Amsterdam l Boot huren Amsterdam l Sloep huren Amsterdam I Hollandsche Zeilvloot