Terug naar resultaten

Weekendarrangement Oerol op Terschelling

Elke juni is het weer zover: dan is het Oerol festival! Kunt u er niet de hele tijd bij zijn, maar wilt u wel graag een weekendje Oerol meemaken? Maak dan gebruik van dit unieke arrangement van NAUPAR! Naast een heerlijk ontspannen zeiltocht over de Waddenzee, is er voldoende gelegenheid om volop te genieten van muziek, cultuur en theater op het gezellige Oerol festival.

  • Overtocht en hotel in één.
  • Mogelijk vanuit Harlingen, Den-Oever, Den-Helder en Lemmer.
  • Niet sjouwen met bagage.

Havens

Opstaphaven
Den Helder
Den Oever
Harlingen
Lemmer

U vaart op vrijdagochtend van Harlingen naar Terschelling op een schitterend authentiek zeilschip. U hoeft niet te sjouwen met uw bagage, want u blijft dit weekend lekker slapen aan boord van het comfortabele schip. Uw opgemaakte bed staat klaar en er zijn voldoende douches en toiletten aan boord.

Overtocht en hotel in één

U vaart op vrijdagochtend van Harlingen naar Terschelling op een schitterend authentiek zeilschip. U hoeft niet te sjouwen met uw bagage, want u blijft dit weekend lekker slapen aan boord van het comfortabele schip. Uw opgemaakte bed staat klaar en er zijn voldoende douches en toiletten aan boord. ’s Ochtends krijgt u een goed ontbijt gereserveerd, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de Waddenzee en Terschelling. Dit weekend is een ideale combinatie van ontspanning, cultuur en gezelligheid. Zondag in de loop van de dag vertrekt u weer naar het vasteland. Zonder stress komt u heerlijk ontspannen aan in Harlingen.

Oerol

Oerol is één van de leukste culturele zomerfestivals in Nederland. Elk jaar wordt het eiland Terschelling tien dagen lang omgetoverd tot één groot openluchttheater. De omlijsting van duinen en zee geven het festival een unieke sfeer waar meer dan 50.000 bezoekers op afkomen om te genieten van toneel, kunst en muziek.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.