Yogaweekend op het water

Het Yogaweekend van NAUPAR staat garant voor een weekend lang pure ontspanning. De yoga oefeningen aan dek in combinatie met de wind en het water zorgen er samen voor dat u weer volledig tot u zelf komt. Een weekendje opladen!

 • Unieke yogavaartocht
 • Ideaal voor vrienden, collega’s of yogastudio’s!
 • Dit relax arrangement is te boeken vanaf een groep van 12 personen
 • Neem uw eigen yogaleraar mee, of laat NAUPAR er eentje voor u verzorgen

Havens

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Delfzijl
Den Helder
Den Oever
Edam
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Texel
Urk
Volendam
Workum

Hieronder ziet u een voorbeeld programma. Let op: dit is dus niet het definitieve programma voor uw reis!

Vrijdag

In de avond kunt u opstappen in de door u gewenste haven. 

Zaterdag

In de ochtend start u met een lekker ontbijtje aan dek. Eventueel kunt u ook een meditatiesessie doen; dát is pas een ontspannen begin van de dag! Na het ontbijt vertrekt het zeilschip en deze gaat een poosje later voor anker bij het Krabbersgat. Hier gaat u enkele yoga oefeningen uitvoeren aan dek. Vervolgens kunt u genieten van een lekkere lunch midden op het water en een mooie voortzetting van de zeiltocht; optimaal genieten!

Aan het eind van de middag gaat het zeilschip voor anker bij het Paard van Marken en ook hier volgen de nodige yoga oefeningen. Aansluitend vindt het diner plaats en kunt u nog een heerlijke avond relaxen aan dek. 

Zondag

Op zondagochtend starten we wederom met een uitgebreid ontbijt en een ontspannen meditatiesessie. Na een mooie yoga oefening aan dek volgt de lunch en een paar uur durende vaartocht over de Nederlandse binnenwateren. Aan het eind van de middag bent u weer terug in de door u gekozen haven.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Dromerige rust

  Geplaatst op

  Het was een geweldige beslissing om yoga en zeilen te combineren. Het voelde zo dicht bij de natuur! Ik reed volledig ontspannen weer terug naar huis.

  Evelyn
 2. Ontspannend weekend

  Geplaatst op

  Onze yogales bracht een heerlijk ontspannend weekend door op een zeilschip. We brachten onze leraar met ons mee en het was echt een unieke, bijna genezende ervaring in het midden van de natuur om aan de wind te worden blootgesteld. Je hoeft je alleen maar voldoende te kleden! We zullen zeker terugkomen!

  Gisela Möller
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.