• NAUPAR op BOOT Düsseldorf

  De laatste week van januari 2010 heeft de 42ste Boot Düsseldorf weer plaatsgevonden. De beurs waar allerlei ondernemers en belanghebbenden in de watersporten zich kunnen presenteren aan het
  grote publiek. Ook NAUPAR was aanwezig om kennis te maken met de bezoekers van BOOT.

 • Toeteren voor cultuur!

  Zaterdag is de landelijke protestdag 'Nederland schreeuwt om cultuur'. Deze dag staat Nederland op tegen de bezuinigingen in de cultuurwereld. Om deze reden wordt er overal in Nederland om 16.00 uur een minuut lang geschreeuwd en aandachtseinen gegeven.

 • Groots onthaal in Bataviahaven!

  Na een lange reis ben ik eindelijk weer in Nederland aangekomen! Pakjesboot 12 had ik dit jaar omgewisseld voor de Stedemaeght; dit schip is iets comfortabeler en beter bestand tegen de harde wind. Aan boord van de Stedemaeght voeren we zaterdagochtend eindelijk Lelystad in!

 • NAUPAR speelt in op tekort vakantiehuisjes Terschelling met Kerst

  De helft van de Nederlanders gaat de kerst het liefst met het gezin weg. Terschelling is daarbij een favoriete bestemming. Helaas is het aanbod van vakantiehuisjes op Terschelling niet toereikend voor de kerstdagen. Wie een paar dagen op het Waddeneiland wil doorbrengen, vist vaak achter het net. Om toch de feestdagen op het rustige Terschelling door te kunnen brengen, biedt NAUPAR een oplossing!

 • Samenwerken, leren en een bijzondere kerkdienst

  In oktober 2010, vaarden 12 schepen over het IJsselmeer met aan boord een grote groep Duitse jeugd uit Stade, de Evangelische Gesamtverband. Al jaren organiseert de gemeenschap deze bijzondere reis die meer is dan zomaar een tocht op het water. De verschillende groepen jeugd verdeeld over de verschillende schepen hebben deze week een inspirerend programma!

 • 20.10.2010, een bijzondere dag

  Net als zondag 10-10-10 is vandaag een dag met nog zo"n bijzondere datum, namelijk 20-10-2010. Een gewone woensdag voor de meesten van ons, maar voor sommigen een bijzondere datum met een bijzondere betekenis.

 • NAUPAR verwelkomt internationale docenten tijdens Ervaarweekend

  Afgelopen weekend organiseerde NAUPAR het Ervaarweekend. Vele Nederlandse en Duitse docenten verzamelden in de haven voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Er was veel belangstelling voor dit informatieve maar zeker ook gezellige weekend, waardoor er een vloot van vier schepen koers zette naar Enkhuizen.

 • Prachtige Drie Steden Race tijdens de Klipperrace 2010!

  Zaterdagochtend, 9.00 uur. De bemanning van de Bontekoe is er klaar voor. De strategie is bepaald en de teams van het voor-, midden- en achterdek weten wat ze moeten doen. Licht gespannen gezichten worden afgewisseld door lachende bemanningsleden. Dan gaan de trossen los en wordt er uitgevaren richting het startveld in het Krabbersgat.

 • Geslaagd SAIL Amsterdam 2010!

  Sail-amsterdam-2015-700X300

  Dit evenement is helaas afgelopen. Het ultieme nautische evenement van Europa zit er weer op. Na vijf dagen muziek, activiteiten en honderdduizenden bezoekers op en rond het water, kiezen de Tall Ships weer het ruime sop om de Tall Ships Race te vervolgen. Ook de schepen uit de vloot van NAUPAR keren na vele gezellige tochten weer huiswaarts.

 • Drie extra schepen van NAUPAR naar SAIL Amsterdam 2010

  Sail-amsterdam-2015-700X300

  Helaas is dit evenement afgelopen. NAUPAR is trots drie extra schepen aan de officieel deelnemende schepen aan SAIL Amsterdam 2010 te mogen toevoegen. Hiermee komt het totaal aantal officieel deelnemende schepen van NAUPAR op 27. Het vijfjaarlijkse evenement SAIL Amsterdam, dat in 2005 meer dan een miljoen bezoekers trok, vindt dit jaar van 19 tot en met 23 augustus plaats.