• Avondrood klaar voor nieuw vaarseizoen

  Hoewel het winter is en het nieuwe vaarseizoen pas in het voorjaar weer begint, wordt er door de meeste schippers hard gewerkt. Want de winterperiode betekent voorbereiden op het nieuwe vaarseizoen, de schepen controleren en repareren waar nodig en verbeteringen doen.

 • NAUPAR op BOOT Düsseldorf

  De laatste week van januari 2010 heeft de 42ste Boot Düsseldorf weer plaatsgevonden. De beurs waar allerlei ondernemers en belanghebbenden in de watersporten zich kunnen presenteren aan het
  grote publiek. Ook NAUPAR was aanwezig om kennis te maken met de bezoekers van BOOT.

 • Vaar mee... in een luchtballon!

  Deze actie is helaas afgelopen. De winnaars hebben reeds bericht ontvangen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties en aanbiedingen van NAUPAR? Volg ons op Twitter, wordt "fan” van onze NAUPAR Facebookpagina of Schrijf u direct in voor de nieuwsbrief.

 • Toeteren voor cultuur!

  Zaterdag is de landelijke protestdag 'Nederland schreeuwt om cultuur'. Deze dag staat Nederland op tegen de bezuinigingen in de cultuurwereld. Om deze reden wordt er overal in Nederland om 16.00 uur een minuut lang geschreeuwd en aandachtseinen gegeven.

 • Groots onthaal in Bataviahaven!

  Na een lange reis ben ik eindelijk weer in Nederland aangekomen! Pakjesboot 12 had ik dit jaar omgewisseld voor de Stedemaeght; dit schip is iets comfortabeler en beter bestand tegen de harde wind. Aan boord van de Stedemaeght voeren we zaterdagochtend eindelijk Lelystad in!

 • Sinterklaas komt aan in Bataviahaven in Lelystad!

  Op 13 november 2010 aanstaande is het eindelijk zover; de Sint komt na een lange reis weer in de Bataviahaven in Lelystad aan! Om 11.00 uur worden de Sint en zijn pieten welkom geheten door de burgemeester van Lelystad, Margreet Horselenberg. Wilt u ook de Sint welkom heten en hem toezingen? Op de kade in Lelystad zal het met onder andereeen muziekkorps al vroeg een gezellige boel zijn!

 • NAUPAR speelt in op tekort vakantiehuisjes Terschelling met Kerst

  De helft van de Nederlanders gaat de kerst het liefst met het gezin weg. Terschelling is daarbij een favoriete bestemming. Helaas is het aanbod van vakantiehuisjes op Terschelling niet toereikend voor de kerstdagen. Wie een paar dagen op het Waddeneiland wil doorbrengen, vist vaak achter het net. Om toch de feestdagen op het rustige Terschelling door te kunnen brengen, biedt NAUPAR een oplossing!

 • Samenwerken, leren en een bijzondere kerkdienst

  In oktober 2010, vaarden 12 schepen over het IJsselmeer met aan boord een grote groep Duitse jeugd uit Stade, de Evangelische Gesamtverband. Al jaren organiseert de gemeenschap deze bijzondere reis die meer is dan zomaar een tocht op het water. De verschillende groepen jeugd verdeeld over de verschillende schepen hebben deze week een inspirerend programma!

 • 20.10.2010, een bijzondere dag

  Net als zondag 10-10-10 is vandaag een dag met nog zo"n bijzondere datum, namelijk 20-10-2010. Een gewone woensdag voor de meesten van ons, maar voor sommigen een bijzondere datum met een bijzondere betekenis.

 • NAUPAR verwelkomt internationale docenten tijdens Ervaarweekend

  Afgelopen weekend organiseerde NAUPAR het Ervaarweekend. Vele Nederlandse en Duitse docenten verzamelden in de haven voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Er was veel belangstelling voor dit informatieve maar zeker ook gezellige weekend, waardoor er een vloot van vier schepen koers zette naar Enkhuizen.