Handige bigshoppers van NAUPAR

Heeft u de gloednieuwe bigshoppers van NAUPAR al gespot in een haven rondom het IJsselmeer, de Friese Meren of aan de Waddenzee? Bestel een van onze boodschappenpakketten en niet alleen bent u aan boord van alle benodigdheden voorzien, u bent tevens een prachtige boodschappentas rijker! Handig om ook na de vaartocht mee te nemen wanneer u boodschappen doet.

De tassen van NAUPAR

Afhankelijk van de hoeveelheid boodschappen die u bestelt, ontvangt u één of meerdere bigshoppers. Deze blauwe, met het NAUPAR-logo bedrukte, tassen zijn uitermate geschikt voor al uw boodschappen. Natuurlijk kunt u 'm ook gewoon na de vaartocht blijven gebruiken. Want inderdaad, u leest het goed, deze fijne tas mag u na afloop van de tocht gewoon mee naar huis nemen.

Boodschappenpakketten

Bestelt u nu een boodschappenpakket voor een weekend of wordt het er een voor uw midweek op het water met een jongerengroep; de boodschappenpakketten van NAUPAR staan symbool voor gemak. U bestelt een pakket en wij bezorgen alle boodschappen bij u aan boord, in de blauwe bigshopper(s)! Zo heeft u voor de komende tijd ontbijt, lunch, diner en vers fruit aan boord. U kunt het door u gewenste boodschappenpakket ook aanvullen met het basisservicepakket, waarin u onder andere vuilniszakken en theedoeken vindt.