Nieuw: NAUPAR heeft een fietsarrangement ontwikkeld!

Lelystad, 25 april 2017 – Nieuw bij NAUPAR: een uniek fietsarrangement! Stap aan boord van één van onze zeilschepen en zeil naar de door u gekozen locatie. Ontdek het betreffende gebied per fiets en stap op de eindbestemming weer aan boord van het zeilschip. Op die manier dient het schip dus echt als accommodatie; terwijl u van A naar B fietst, vaart het schip evengoed door naar punt B. Voor de échte avonturiers!

Fietsen met NAUPAR

NAUPAR kan in iedere willekeurige haven fietsen leveren. Dat maakt het voor u mogelijk om naar iedere willekeurige haven toe te varen. Het fijne aan deze fietsverhuur is dat u zelf geen fietsen mee aan boord hoeft te nemen; NAUPAR zorgt ervoor dat er direct bij aankomst in de haven een fiets voor u klaar staat. Een ideale combinatie van varen en fietsen.

Stippel een mooie route uit

De bestemmingen van NAUPAR zijn stuk voor stuk uniek. Met een mooie fietsroute maakt u uw beleving helemaal af. Gelukkig hebben de medewerkers van NAUPAR hier veel verstand van. Neem gerust contact met hen op en zij helpen u met het uitstippelen van een adembenemende route. Bijvoorbeeld langs de kust, door een bos of een combinatie van beide! Tip: via de app Komoot stelt u zelf de mooiste fietsroutes samen.

Het schip als accommodatie

Bij dit fietsarrangement dient het zeilschip waarmee u vaart als accommodatie. Het brengt u naar de bestemming en weer terug, zodra u terugkeert van de fietstocht. Makkelijk zat! Zo hoeft u nergens aan te denken; accommodatie en vervoer, NAUPAR regelt alles in één.

Enthousiast geworden? Boek het fietsarrangement direct online! Of neem eerst contact op.