Een schip van NAUPAR: de ideale groepsaccommodatie op het water

35% korting bij niet varen

Wist u dat u de zeilschepen van NAUPAR ook kunt boeken als een stilliggende groepsaccommodatie? Uw korting kan wel oplopen tot 35% als u niet gaat varen. De groep stapt aan boord in een haven naar keuze en blijft gedurende een paar dagen in diezelfde haven liggen. Dit is handig, want alle mogelijke havens liggen op een centrale plek binnen diverse steden. Denk aan een (meerdaags) bedrijfsevenement, een vrijgezellenfeest in Volendam, een bruiloft of een weekendje weg met de familie.

Stilliggend in de haven

Boekt u een (stilliggend) zeilschip van NAUPAR, dan kiest u voor een unieke en centraal gelegen accommodatie. Uw schip ligt in dat geval stil in een haven naar keuze, denk aan KampenMonnickendamHoornEnkhuizen of Stavoren. Op deze locatie bevindt u zich dichtbij de stad en u kunt het schip op ieder gewenst moment verlaten. Tip: bezoek een museum en/of ontdek het gebied per fiets of drink een lekkere borrel in de stad. 

Vermaak aan boord

Maar ook aan boord is van alles te doen! Voer een goed gesprek met vrienden en/of familie, bereid een heerlijke maaltijd in de scheepskombuis of tover het dek om tot een heuse dansvloer. Stuk voor stuk ervaringen die u hoe dan ook nooit meer vergeet! Aan boord van een stilliggende boot zijn de mogelijkheden eindeloos. Juist die combinatie van ‘de stad in gaan’ en ‘gezellig aan boord blijven’ maakt een zeilschip zo geschikt als groepsaccommodatie.

Meer informatie groepsaccommodatie?

Binnenkort een bedrijfsuitjeverjaardagbruiloft of andere groepsactiviteit? Boek een zeilschip van NAUPAR en geniet van uw privé, stilliggende groepsaccommodatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een van de medewerkers van NAUPAR. Zij adviseren u graag over over de vele mogelijkheden, de schepen en de havens waar dit moeglijk is.