Trouwen bij NAUPAR

Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Als u op zoek bent naar een absoluut unieke trouwlocatie, zoek dan niet verder en ga mee op avontuur met NAUPAR! Stap aan boord van een prachtig authentiek zeilschip, compleet met ervaren bemanning, en trouw midden op het IJsselmeer of Markermeer. Stelt u zich eens voor: het uitwisselen van uw geloften terwijl de zeilen wapperen in de wind ... Er is bijna niets romantischer dan dit! Durft u de stap te zetten en uw liefde te bezegelen op een trouwlocatie die al uw gasten zal betoveren?

Voor elke bruiloft een passend schip

Omringd door uw gasten, een vrolijke stemming en een adembenemend uitzicht; met zo’n unieke setting wordt uw trouwdag gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten!

Na de plechtigheid is er uiteraard ook nog genoeg tijd en ruimte voor een heerlijk buffet of diner én een spetterend trouwfeest!

Waar u ook voor kiest, wij helpen u graag bij het samenstellen van de dag van uw leven!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwen

Trouwen

Trouwen op een traditioneel zeilschip - de ideale trouwlocatie voor een onvergetelijke dag

Stap aan boord van een luxe zeilschip en beleef de meest romantische bruiloft die u zich kunt voorstellen. Op een grote driemaster, een barkentijn of een klipper van NAUPAR vindt u de perfecte trouwlocatie. Deze schepen zijn officiële trouwlocaties, wat betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand naar u toe komt. U hoeft niet van plek naar plek te rennen, alles kan plaatsvinden op één locatie. Het feest, de familie en vrienden krijgen alle aandacht, terwijl het schip rustig verder vaart en de omgeving langzaam verandert.

We kunnen niet wachten om de mooiste dag van uw leven samen met u vorm te geven. Laat ons weten welke speciale wensen u heeft en wij gaan op zoek naar het perfecte schip voor uw onvergetelijke trouwfeest.

Letterlijk in het huwelijksbootje

Of u nu varend wilt trouwen of liever stilligt in een sfeervolle haven rond het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee, de mogelijkheden op een traditioneel zeilschip zijn eindeloos. U heeft alle ruimte om uw eigen draai te geven aan deze speciale dag.

Of u nu kiest voor een intiem feest of een grootschalig evenement wij staan voor u klaar om deze bijzondere dag tot in de puntjes te organiseren. Aan boord van de schepen kunnen we van alles voor u regelen, van een sfeervolle ceremonie op het dek tot een spetterend feest onder de sterren met een DJ. En als uw feestschip ook beschikt over een bruidssuite, kunt u zelfs blijven overnachten en de volgende ochtend genieten van een heerlijk champagneontbijt!

Huwelijksceremonie in de haven of op het water

Alle schepen bij NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. Als u ervoor kiest om in de haven te blijven, kan de ceremonie plaatsvinden op het ruime voordek, omgeven door een authentieke en romantische sfeer. Denk bijvoorbeeld aan prachtige havens zoals Kampen, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Marken of Volendam. Na de huwelijksvoltrekking vaart u met uw gasten uit voor een mooie vaartocht, gevolgd door een feest aan boord.

Of stap direct aan boord in een van deze pittoreske havens, gooi de trossen los en geef elkaar het ja-woord onder volle zeilen, midden op het IJsselmeer, de Waddenzee of de wateren rond Amsterdam. Uw trouwboekje zal niet alleen een woonplaats vermelden, maar ook de coördinaten van deze unieke locatie. Hoe origineel is dat?

Laat NAUPAR uw droomdag realiseren

Wij begrijpen dat dit een spannende tijd voor u is en we willen graag een deel van de stress wegnemen. Bij NAUPAR kunnen we u helpen met het organiseren van deze bijzondere dag. Van uw ceremonie, bruidstaart, toostmoment, fotoshoot en receptie, tot een buffet, uitgebreid diner, feest, live band en zelfs een overnachting - wij regelen het allemaal tot in de puntjes. Vraag naar de mogelijkheden en uitgebreide catering opties, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding op een van onze schepen.

Maak uw trouwdag compleet met heerlijk eten en drinken

Van feestelijke bubbels en heerlijke lunchgerechten tot verrukkelijke hapjes, een uitgebreid buffet, BBQ of Walking Dinner met vegetarische opties - op onze dagtochtschepen zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide Foodbook voor een voorproefje.

Maak uw trouwdag extra speciaal met unieke activiteiten

Wat dacht u van een gezellige pubquiz of een leerzame barista- of cocktailworkshop aan boord van het schip? Of creëer een authentieke sfeer met een ervaren palingroker die de heerlijkste hapjes serveert. Leg onvergetelijke herinneringen vast in een Photobooth en dans de nacht weg met een swingende band of DJ. Met deze unieke activiteiten zorgt u ervoor dat uw trouwdag niet alleen romantisch, maar ook vol plezier en avontuur is.

Het grootste aanbod traditionele schepen

NAUPAR beschikt over het grootste aanbod traditionele schepen in Nederland. Met meer dan zestien verschillende vertrekhavens verspreid over het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee, is er altijd een locatie bij u in de buurt. 

Of u nu wilt toosten, dineren of feesten – de schepen bieden voldoende comfort en zitruimte aan dek, in de bar en de salon. Het adembenemende uitzicht en de intieme sfeer zorgen ervoor dat uw trouwdag een ervaring wordt waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. En met NAUPAR bent u verzekerd van een vlekkeloze organisatie en een professioneel team dat ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Maak van uw trouwdag een onvergetelijk avontuur en kies voor een traditioneel zeilschip bij NAUPAR als trouwlocatie. Ontdek de vele mogelijkheden en creëer een ervaring die u en uw gasten voor altijd zullen koesteren. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt
Wij helpen u graag bij het plannen van de perfecte trouwdag op het water.