Trouwen bij NAUPAR

Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Uw bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven gaan worden, dus als u op zoek bent naar een unieke trouwlocatie, ga dan in zee met NAUPAR! Huur een authentiek zeilschip inclusief bemanning en trouw midden op het water. Elkaar het ja-woord geven onder volle zeilen, het kan bijna niet romantischer! Laat u zich inspireren door onze video's.

Bijzondere trouwlocatie

Omringd door uw gasten, een vrolijke stemming en een adembenemend uitzicht; met zo’n unieke setting wordt uw trouwdag gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten! Na de plechtigheid is er uiteraard ook nog genoeg tijd en ruimte voor een heerlijk buffet of diner én een spetterend trouwfeest!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwen

Trouwen

Trouwen op het water

NAUPAR biedt bruidsparen de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de wateren van Amsterdam. Varend of stilliggend; de keuze is aan u. De mooiste traditionele zeilschepen, salonboten en sloepen die onder de Nederlandse vlag varen, staan tot uw beschikking.

Salonboot of zeilschip

Naast de traditionele zeilschepen van NAUPAR, is het ook mogelijk om aan boord van een comfortabele salonboot middenin Amsterdam te trouwen. Na de huwelijksplechtigheid heft u het glas en kunt u met uw gasten genieten van het uitzicht op de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden en bruggetjes.

Receptie, diner en feest

De receptie, het diner én het feest kunnen allemaal voor en met u worden georganiseerd. NAUPAR biedt u, naast indrukwekkende schepen en mooie salonboten, tevens diverse arrangementen: entertainment aan boord, speciale wensen voor uw receptie, ideeën voor een mooi feest en natuurlijk: de bruidstaart. Indien gewenst, kan dit allemaal tot in de puntjes voor u worden geregeld. Het spreekt voor zich dat de catering van het beste niveau is, dus het zal u en uw gasten absoluut aan niets ontbreken.

Huwelijksnacht op het water

Bent u ook nog op zoek naar een originele afsluiting van deze fantastische dag? Aan boord van diverse schepen van NAUPAR kunt u uw huwelijksnacht doorbrengen. Een aantal schepen heeft zelfs een bruidssuite! U kunt er voor kiezen om ook uw gasten op het schip te laten overnachten. Dit geeft u de gelegenheid om er nog een tweede trouwdag aan vast te plakken, die best kan starten met een heerlijk champagneontbijt met uw familie en een paar goede vrienden.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.