Midden op het IJsselmeer trouwen

Echt trouwen, midden op het IJsselmeer, dat kan alleen bij NAUPAR. Alle schepen van NAUPAR zijn namelijk officiële trouwlocaties. U trouwt dus niet op het adres Hoofdstraat 12, maar op de coördinaten 54° 52" 12'!
Dat is weer eens iets heel anders en een leuk thema om op voort te borduren op deze speciale dag.

Bijzonder ja-woord

Uw droom begint bij NAUPAR. Want bijzonder is het natuurlijk wel, om op een statig, traditioneel zeilschip elkaar het ja-woord te geven in besloten en daardoor intieme sfeer, met diegenen om u heen die u na aan het hart liggen. Dat kan al zeilend, maar u kunt de kapitein ook vragen voor anker te gaan op een speciale plek.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwen

Trouwen op het IJsselmeer

Vele mogelijkheden

U kunt vrijwel overal op het IJsselmeer, van Lelystad tot aan Enkhuizen, trouwen. Aan boord gaan kan in één van de thuishavens van onze vloot zoals Kampen, Makkum, Monnickendam, Lelystad of Hoorn. Ook uw receptie en feest aan boord zal voor uw gasten een originele verrassing zijn.

Genieten in stijl

Natuurlijk wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld. Een uitstekende catering met onder andere hapjes, drankjes, een prachtige bruidstaart en een heerlijk diner voor uw gasten. Ook entertainment kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u een akoestisch trio, een hippe dj of een swingende live band  die 's avonds uw feest muzikaal zal opluisteren? Wij regelen alles van A tot Z. Met 35 jaar ervaring is uw mooiste dag bij NAUPAR in goede handen.

Een trouwweekend

U kunt er zelfs een heel 'trouwweekend' van maken, want veel van onze schepen hebben uitstekende slaapaccommodaties tot wel 40 personen. Wat dacht u van een heerlijk champagneontbijt aan dek de volgende morgen met uw gaste? Een leuke afsluiting van een fantastisch weekend!

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt