Trouwfeest op het water

Een trouwfeest op het water maakt uw mooiste dag nog specialer. Zo'n prachtige setting als aan boord van een traditioneel zeilschip, vindt u maar zelden. Na een bijzondere dag is het tijd om te swingen. Het huwelijksfeest waar ook uw avondgasten zo'n feestelijke dag kunnen meevieren.
Een lekker drankje, gezellige muziek en een prachtige sterrenhemel sluiten uw huwelijksdag in stijl af.

Ook uw receptie en trouwfeest op het schip

Naast de trouwplechtigheid, kunnen vanzelfsprekend ook de receptie en uw feest op het schip worden georganiseerd. Er wordt dan teruggevaren naar de haven, waar u met uw gasten kunt genieten van een voortreffelijk diner. Na het diner kunnen uw avondgasten en eventueel entertainment aan boord komen voor een spetterend huwelijksfeest. Laat u inspireren door de arrangementen van NAUPAR.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwen

Meer informatie over trouwen

Trouwfeest

Stilliggend, voor anker of op open water?

Blijft u met het schip in de haven liggen voor uw huwelijksfeest? Uw gasten kunnen dan gedurende het feest van en aan boord gaan. Of wilt u uw feest een persoonlijk tintje geven en kiest u ervoor om met het schip uit te varen en op een mooie plek buiten de haven voor anker te gaan voor een bruisend trouwfeest? Natuurlijk is het ook mogelijk met uw gasten het ruime sop te kiezen en tot in de late uurtjes op open water te feesten. Op een zwoele zomeravond dansen aan dek onder een schitterende sterrenhemel; een prachtige manier om uw huwelijksdag af te sluiten.

Tot in de puntjes verzorgd

Ook voor uw avondgasten is de catering tiptop geregeld. In combinatie met eventueel entertainment wordt het een onvergetelijk feest. Bruidstaart, hapjes, drankjes en swingende muziek. De locatie maakt het helemaal af; uw trouwfeest wordt een feest waar men nog lang over na zal praten.