Trouwfeest op het water

Hartelijk gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een trouwfeest op het water maakt uw mooiste dag nog specialer. Zo'n prachtige setting als aan boord van een traditioneel zeilschip, vindt u maar zelden. Van een ceremonie, tot de receptie en diner. Alles kunt u op een schip organiseren. Zo hoeft u zich niet te verplaatsen en kunt u zich de hele dag op de gasten richten. En na een bijzondere dag sluit u de avond in stijl swingend af met een lekker drankje onder een prachtige sterrenhemel.

Voor elk trouwfeest een passend schip

Of u nu kiest voor een intieme bruiloft of een knallend feest, bij ons vindt u de perfecte oplossing. Wij hebben een uitgebreid aanbod van zowel grote als kleine schepen, die allemaal voorzien zijn van het nodige comfort en voldoende zitruimte. U heeft alle vrijheid om uw huwelijksdag geheel naar eigen wens in te vullen, en wij staan voor u klaar om u daarbij te ondersteunen.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden en creëer een onvergetelijke ervaring voor zowel uzelf als uw gasten. Een dag waarop herinneringen worden gemaakt die u voor altijd koestert.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwen

Trouwfeest

Trouwfeest op het water: maak van uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de magie van trouwen op het water met NAUPAR. Wij bieden u de perfecte trouwlocatie midden op het IJsselmeer, de Waddenzee of de wateren rond Amsterdam. Of u nu kiest voor een varend avontuur of liever stil wilt liggen, de keuze is volledig aan u. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft u de beschikking over het meest prachtige traditionele zeilschip.

Stilliggend, voor anker of op open water?

Blijft u met het schip in de haven liggen voor uw huwelijksfeest? Uw gasten kunnen dan gedurende het feest van en aan boord gaan. Of wilt u uw feest een persoonlijk tintje geven en kiest u ervoor om met het schip uit te varen en op een mooie plek buiten de haven voor anker te gaan voor een bruisend trouwfeest?

Natuurlijk is het ook mogelijk met uw gasten het ruime sop te kiezen en tot in de late uurtjes op open water te feesten. Op een zwoele zomeravond dansen aan dek onder een schitterende sterrenhemel; een prachtige manier om uw huwelijksdag af te sluiten.

Alles tot in de puntjes geregeld

U heeft alle ruimte om uw eigen draai te geven aan deze speciale dag en wij denken graag met u mee. Niet alleen organiseren wij de receptie, het diner en het feest voor u, maar we bieden ook entertainment aan boord, inclusief een photobooth. Heeft u speciale wensen voor uw receptie? Ideeën voor een spectaculair feest? Of wilt u misschien een live band aan boord? Geen probleem, wij regelen het allemaal tot in de puntjes. En natuurlijk zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes, een heerlijk buffet en bubbels, zodat u en uw gasten niets tekort zullen komen.

Sluit uw huwelijksdag af in stijl

Maak uw huwelijksdag compleet met een originele afsluiting aan boord van een van onze schepen. Geniet van een onvergetelijke huwelijksnacht in een bruidssuite, terwijl u de sterrenhemel boven u bewondert. En waarom zou u het daarbij laten? U kunt er zelfs voor kiezen om uw gasten ook aan boord te laten overnachten en een tweede trouwdag toe te voegen aan uw avontuur. Begin de dag dan met een heerlijk champagneontbijt met uw familie en goede vrienden.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een trouwfeest bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke trouwfeesten aan boord van traditionele zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk trouwfeest waar nog lang over nagepraat wordt