Trouw aan boord in Almere

Trouwen in Almere aan boord van een authentiek zeilschip, wie wil dat nu niet? Het is de perfecte plek voor iedereen die een onvergetelijke en originele trouwlocatie in Almere zoekt. Geef elkaar, in het bijzijn van uw familie en vrienden, het ja-woord op het dek van het schip. Met NAUPAR wordt uw trouwdag in Almere een dag om nooit te vergeten! Laat u zich inspireren door deze video.

Volledige bruiloft op het schip

Wordt het een complete bruiloft met plechtigheid, receptie en feest aan boord? Ook uw gasten hebben de dag van hun leven. De Ambiance van het schip werkt positief op alle aanwezigen op uw unieke trouwlocatie in Almere. Helemaal als u na het geven van het ja-woord met uw gehele gezelschap een ontspannen vaartocht maakt. Terwijl het schip het IJsselmeer op zeilt, wordt er geproost op het verse bruidspaar.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwen

Trouwen in Almere

Geniet van de mooiste dag van uw leven

Wij snappen het: uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Om dat doel te bereiken, bent u bij NAUPAR aan het juiste adres; van catering tot entertainment, wij regelen alles! Zo hoeft u – als bruid en bruidegom – zich alleen maar met uw gasten bezig te houden. Terwijl het schip uitvaart, komt de bediening met de lekkerste hapjes en drankjes langs. Natuurlijk kunt u ook uw bruidstaart en champagne door ons laten verzorgen. Naast catering, regelt NAUPAR ook het entertainment. Wordt het een akoestisch optreden, een swingende live band of een dj die uw favoriete nummers speelt? Het is duidelijk: trouwen aan boord van een zeilschip in Almere staat garant voor gemak en gezelligheid.  

Een uniek trouwweekend

Wilt u uzelf en uw gasten trakteren op een extra unieke bruiloft? Kies er dan voor om deze – nu al bijzondere – trouwdag in Almere om te toveren tot een heus trouwweekend! Veel zeilschepen van NAUPAR bieden accommodaties aan boord, tot wel veertig personen. Lijkt het u niet geweldig om na die feestelijke dag op het water en een rustige overnachting in de comfortabele hutten, met het hele gezelschap te genieten van een champagneontbijt aan dek? NAUPAR maakt het mogelijk. Completeer de mooiste dag van uw leven met een overnachting aan boord. Zo maakt er een onvergetelijk trouwweekend van!

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt