Trouwdag op een boot

Trouwen op een boot, zo’n authentiek zeilschip, is een onvergetelijke ervaring. Uw trouwdag wordt zeker de mooiste dag van uw leven, als u elkaar in het bijzijn van uw naasten onder volle zeilen het ja-woord geeft. Aan boord van een boot trouwen doen maar weinig mensen, dus als u iets echt speciaals wilt, bekijk dan het aanbod van onze schepen.

Kies een unieke locatie voor een onvergetelijke bruiloft

Trouwen op een boot betekent een onvergetelijke bruiloft. Kiest u ervoor om de hele bruiloft met huwelijksvoltrekking, receptie en feest aan boord te houden? Dan weten wij zeker dat dit niet alleen voor u een unieke dag wordt! Ook uw gasten zullen zich uw trouwdag nog lang herinneren. Het zeilschip maakt trouwen – boot is namelijk helemaal voor u – een intieme aangelegenheid, ongeacht het aantal personen dat u uitnodigt.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwen

Trouwen op een boot

U gaat trouwen? Boot en extra’s zo geregeld

NAUPAR verzorgt uw bruiloft tot in de puntjes! Niet alleen het trouwen, boot en eventuele vaartocht, maar ook de catering en/of entertainment kan door ons worden geregeld. Kies uit de lekkerste hapjes en drankjes, bestel een prachtige bruidstaart met champagne en sluit uw trouwdag af met een smakelijk diner aan boord. En qua entertainment is er eveneens veel keus: swingen op de muziek van een live band of een dj, of rustige achtergrondmuziek van een zanger met gitaar?

U kunt wel blijven slapen

Het is leuk om tegen uw gasten te zeggen dat ze na afloop van uw bruiloft kunnen blijven overnachten. Wij bieden schepen met accommodaties tot wel veertig personen! U kiest natuurlijk na trouwen op de boot voor de mooiste hut aan boord. De ochtend na uw trouwdag start dan met een smakelijk champagneontbijt met uw familie en vrienden en kan worden voortgezet met een ontspannen zeiltocht.