Trouwdag op een boot

Trouwen op een boot, zo’n authentiek zeilschip, is een onvergetelijke ervaring. Uw trouwdag wordt zeker de mooiste dag van uw leven, als u elkaar in het bijzijn van uw naasten onder volle zeilen het ja-woord geeft. Aan boord van een boot trouwen doen maar weinig mensen, dus als u iets echt speciaals wilt, bekijk dan het aanbod van onze schepen.

Kies een unieke locatie voor een onvergetelijke bruiloft

Trouwen op een boot betekent een onvergetelijke bruiloft. Kiest u ervoor om de hele bruiloft met huwelijksvoltrekking, receptie en feest aan boord te houden? Dan weten wij zeker dat dit niet alleen voor u een unieke dag wordt! Ook uw gasten zullen zich uw trouwdag nog lang herinneren. Het zeilschip maakt van trouwen een intieme aangelegenheid, omdat de boot helemaal van u is, ongeacht het aantal personen dat u uitnodigt.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwen

Trouwen op een boot

Maak van uw trouwdag een unieke gebeurtenis aan boord van een boot

Alle schepen bij NAUPAR ziin aangewezen als officiële trouwlocaties, waardoor u kunt genieten van een betoverende ceremonie op het water. Stap in het huwelijksbootje, voel de romantiek om u heen en laat ons u verwennen met uitstekende catering, vermakelijk entertainment en sfeervolle muziek. Laat alle details aan ons over en geniet van een zorgeloze bruiloft op het water.

Een bijzonder moment in een schitterende omgeving

Of u nu kiest voor een grootse bruiloft of liever intiem trouwt, NAUPAR biedt u verschillende opties. Op onze traditionele zeilschepen kunt u de mooiste dag van uw leven beleven te midden van uw familie en vrienden. Na de huwelijksplechtigheid heft u het glas, maakt u de mooiste foto's en geniet u met uw gasten van het uitzicht. Een ervaring die uw gasten nog lang bij zal blijven.

Huwelijksnacht op een schip

Hoe leuk is het als u tegen uw gasten kunt zeggen dat ze na afloop van uw bruiloft kunnen blijven overnachten? Wij bieden schepen met slaapaccommodatie tot wel veertig personen! U kiest natuurlijk na trouwen op de boot voor de mooiste hut aan boord. De ochtend na uw trouwdag start dan met een smakelijk champagneontbijt met uw familie en vrienden en kan worden voortgezet met een ontspannen zeiltocht.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt