Bruiloft in Amsterdam

Van harte proficiat met uw voornemen om te gaan trouwen.

Trouwen op een schip in Amsterdam is het summum van romantiek. U zult uw gasten versteld doen staan met zo’n unieke trouwlocatie. Maar wat veel belangrijker is, het zal voor u beiden een onvergetelijke moment zijn als u op zo’n prachtige driemaster of ander mooi schip elkaar het jawoord geeft om daarna met uw gasten tot in de late uurtjes feest te vieren op het dek.

Een schip als trouwlocatie in Amsterdam

Als u in Amsterdam op een schip gaat trouwen, kunt u kiezen: U kunt trouwen terwijl het schip met volle zeilen over het IJ vaart, of terwijl het schip in Amsterdam aan de kade ligt. Wilt u de hele bruiloft met huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest aan boord houden, of alleen een bepaald onderdeel? Of u het nu luxe en extravagant wilt vieren, of juist klein en intiem wilt houden, bij NAUPAR vindt u de perfecte een passend schip!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Meer informatie over trouwen

Trouwen in Amsterdam

Trouw op een traditioneel zeilschip en ervaar het ultieme romantische avontuur

Wat is er romantischer dan samen in het huwelijksbootje te stappen op een echt zeilschip, terwijl u de toekomst tegemoet vaart? De romantische sfeer en de intimiteit van het zeilschip zorgen dat uw droomdag werkelijkheid wordt. En als u wil, wordt alles door NAUPAR tot in de puntjes geregeld: de catering, het entertainment, de muziek: u hoeft nergens naar om te kijken! NAUPAR biedt met een zeilschip een betoverende trouwlocatie in Amsterdam waar u alles in een keer kunt regelen en niet van de eene locatie naar de andere hoeft.

Geniet van de intieme setting en laat NAUPAR al het werk voor u uit handen nemen, zodat u zich alleen kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Maak uw bruiloft op een traditioneel zeilschip nog onvergetelijker met NAUPAR

Niet alleen kunnen wij heerlijke catering met talloze mogelijkheden verzorgen, maar we bieden ook een scala aan leuke activiteiten die uw trouwdag op het water naar een hoger niveau tillen.

Laat uw smaakpapillen verrassen met een feestelijk glas bubbels bij aankomst, gevolgd door een heerlijke lunch, verrukkelijke hapjes, een uitgebreid buffet, een sfeervolle BBQ of zelfs een trendy Walking Dinner. En natuurlijk hebben we ook gedacht aan onze vegetarische gasten. Onze dagtochtschepen bieden eindeloze culinaire mogelijkheden. Neem alvast een kijkje in ons uitgebreide Foodbook.

Maar dat is nog niet alles. Maak uw trouwdag extra speciaal met een scala aan activiteiten aan boord. Stel u voor: een gezellige pubquiz om het feest op gang te brengen, een leerzame barista- of cocktailworkshop om uw gasten te verrassen met de perfecte drankjes, een ervaren palingroker die uw bruiloft een unieke smaak geeft, een Photobooth om al die bijzondere momenten vast te leggen en natuurlijk een swingende band of DJ om de muzikale sfeer aan boord te verhogen. Bij NAUPAR draait alles om het creëren van de perfecte ervaring voor uw bruiloft.

Huwelijksnacht op het water

Hoe leuk is het als u na het feest ook tegen uw gasten kan zeggen dat ze aan boord kunnen blijven overnachten? Zelf krijgt u natuurlijk de mooiste hut aan boord, sommige hebben zelfs een jacuzzi! De volgende ochtend geniet u van een smakelijk champagneontbijt terwijl u nageniet van uw prachtige bruiloft.

Trouwen in Nederland

Om elkaar officieel het ja-woord te kunnen geven in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor dient u, of uw partner, de Nederlandse identiteit te bezitten óf in Nederland te wonen. Ook moet u minimaal twee weken voor de huwelijksdatum in ondertrouw gaan, hiermee maakt u de intentie om te trouwen bekend.

Daarom een bruiloft bij NAUPAR

Kies voor een traditioneel zeilschip als huwelijkslocatie en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. NAUPAR heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren van unieke bruiloften aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • zijn alle schepen officiële trouwlocaties
  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt