Bruiloft in Amsterdam

Trouwen op een boot in Amsterdam is het summum van romantiek. U zult uw gasten versteld doen staan met zo’n unieke trouwlocatie. Maar wat veel belangrijker is, het zal voor u beiden een onvergetelijke moment zijn als u op zo’n prachtige driemaster of andere mooie boot elkaar het jawoord geeft om daarna met uw gasten tot in de late uurtjes feest te vieren op het dek.

Trouwen in Amsterdam op boot

Als u in Amsterdam op een boot wilt trouwen, kunt u kiezen: U kunt trouwen terwijl de boot met volle zeilen over het IJ vaart, of terwijl de boot in Amsterdam aan de kade ligt. Wilt u de hele bruiloft met huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest aan boord houden, of alleen een bepaald onderdeel? Of u het nu luxe en extravagant wilt vieren, of juist klein en intiem wilt houden, bij NAUPAR vindt u de perfecte entourage.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bruiloftsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over trouwen

Trouwen in Amsterdam

Huwelijksnacht op het water

Trouwen op een boot in Amsterdam is een onvergetelijke ervaring en biedt vele mogelijkheden. Het is leuk om tegen uw gasten te zeggen dat ze aan boord kunnen overnachten. Zelf krijgt u natuurlijk de mooiste hut aan boord, als u wilt zelfs met jacuzzi! De volgende ochtend geniet u va een smakelijk champagneontbijt terwijl u nageniet van uw prachtige bruiloft.

Alle boten zijn officiële trouwlocaties

Alle boten van NAUPAR in Amsterdam zijn benoemd tot officiële trouwlocaties. Wat is er romantischer dan samen in het huwelijksbootje te stappen op een echte zeilboot, terwijl u de toekomst tegemoet vaart?! De romantische sfeer en de intimiteit van het zeilschip zorgen dat uw droomdag werkelijkheid wordt. En alles wordt door NAUPAR tot in de puntjes geregeld: de catering, het entertainment, de muziek: u heeft nergens omkijken naar!