Groepsaccomodatie op een boot

Het hele gezelschap op één plek, een accommodatie die ligt waar u ‘m hebben wilt... Een boot is uitermate geschikt als groepsaccommodatie. Stap aan boord en geniet van deze unieke accommodatie. Verjaardagen, bedrijfsfeesten of een jubileum; aan boord van een zeilschip wordt het ongetwijfeld een geslaagd uitje. Laat u zich inspireren door onze video's.

Een ruime keus

Of u nu kiest voor een luxe boot met privé douche en toilet, of toch voor de back-to-basic variant met gedeeld sanitair; de boten van NAUPAR zijn hoe dan ook een perfecte en zeer unieke groepsaccommodatie. In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld de boot van uw dromen. Om het nóg leuker te maken: u boekt deze enkel en alleen voor uw gezelschap!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden

Bekijk alle

Populaire opstapplaatsen

Bekijk alle

Groepsaccommodatie

Stap aan boord

Voor welke boot u ook kiest als groepsaccommodatie, ze zijn allemaal te vinden in een van de 16 havens rondom het IJsselmeer. Denk bijvoorbeeld aan Kampen, Monnickendam, Hoorn, Lelystad, Enkhuizen of Stavoren. Stuk voor stuk steden waar u kunt deelnemen aan leuke activiteiten en waar u bijzondere bezienswaardigheden kunt bezoeken. Natuurlijk is het verblijven aan boord van het schip op zichzelf al een unieke beleving!

Meerdaagse bedrijfsuitjes

Het is ook mogelijk om van uw bedrijfsuitje een meerdaags uitje te maken. Zo bent u écht even weg.’s Avonds hoeft u niet naar een andere locatie,want het schip is meteen uw overnachtingsplek! Dat scheelt weer zoeken naar een goede accommodatie.

Stilliggend in de haven

Uw boot ligt als groepsaccommodatie stil in de haven. Zo bent u altijd dichtbij de stad en kunt u de boot op ieder gewenst moment verlaten. Ga het centrum in en bekijk wat daar de mogelijkheden zijn! Liever aan boord blijven? Ook dat is uiteraard mogelijk. Zet de muziek aan en tover het dek om tot een unieke dansvloer, voer een goed gesprek in het gezellige dagverblijf of laat uw kookkunsten schitteren in de kombuis… Eén ding is zeker; ook aan boord van een stilgelegen boot zijn de mogelijkheden eindeloos.

Groepsaccommodatie boot tijdens het Oerol Festival

Tijdens het jaarlijkse Oerol Festival is het vaak lastig om een slaapplek te vinden; de hotels en B&B’s op Terschelling zitten simpelweg al snel vol. Ook dán zijn onze verschillende boten dus een goede optie als groepsaccommodatie. Stap met uw gezelschap aan boord in de haven van Terschelling en profiteer van deze goede ligging; vanaf de haven is het niet ver lopen naar het Oerol Festival. Goed om te weten: u kunt er ook voor kiezen om vanaf een haven naar keuze richting Terschelling te varen.

Havens in Nederland

U kunt uw boot in verschillende havens huren als groepsaccommodatie. Hier blijft u liggen, zodat u de desbetreffende stad te voet kunt ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen als Ameland, Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Stavoren, Urk, Volendam Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog en Vlieland. Genoeg keuze!

Gerelateerde pagina's

Groepsaccomodatie Ameland
Groepsaccomodatie Amsterdam
Groepsaccomodatie Berenloop
Groepsaccomodatie Friesland
Groepsaccomodatie Nederland
Groepsaccomodatie Oerol
Groepsaccomodatie Terschelling
Groepsaccomodatie Texel
Groepsaccomodatie Vlieland
Groepsaccomodatie Volendam