Groepsaccommodatie op een schip

Een traditioneel zeilschip is bijzonder geschikt als groepsaccommodatie voor een verjaardag, reünie, bedrijfsfeest of een jubileum:

- U boekt het schip exclusief voor uw gezelschap
- U heeft de hele groep op één plek bij elkaar
- U kunt kiezen uit 16 verschillende havens
- U ontvangt tot wel 35% korting op de scheepshuur als u niet vaart

Aan boord van een zeilschip wordt het ongetwijfeld een geslaagd uitje.

U kunt kiezen uit verschillende schepen

Of u nu kiest voor een luxe boot met privé douche en toilet, of toch voor de back-to-basic variant met gedeeld sanitair; de boten van NAUPAR zijn hoe dan ook een perfecte en zeer unieke groepsaccommodatie.

In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld de boot van uw dromen. Om het nóg leuker te maken: u boekt deze enkel en alleen voor uw gezelschap!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden

Bekijk alle

Populaire opstapplaatsen

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie

Stap aan boord

Op zoek naar een leuke locatie voor uw familiefeest, jubileum, bedrijfsfeest of een accommodatie om te overnachten tijdens een festival? Boek een schip en blijf stilliggen in de haven. Voor welk schip u ook kiest als groepsaccommodatie, ze zijn allemaal te vinden in een van de 16 havens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Stuk voor stuk havens waar u kunt deelnemen aan leuke activiteiten en waar u bijzondere bezienswaardigheden kunt bezoeken. Natuurlijk is het verblijven aan boord van het schip op zichzelf al een unieke beleving!

Meerdaags uitjes

Het is ook mogelijk om van uw uitje een meerdaags uitje te maken. Zo bent u écht even weg.’s Avonds hoeft u niet naar een andere locatie, want het schip is meteen uw overnachtingsplek! Dat scheelt weer zoeken naar een goede accommodatie.

Stilliggend in de haven

Uw boot ligt als groepsaccommodatie stil in de haven. Zo bent u altijd dichtbij de stad en kunt u de boot op ieder gewenst moment verlaten. En als u niet vaart ontvangt tot wel 35% korting op de scheepshuur. Ga het centrum in en bekijk wat daar de mogelijkheden zijn! Liever aan boord blijven? Ook dat is uiteraard mogelijk. Zet de muziek aan en tover het dek om tot een unieke dansvloer, voer een goed gesprek in het gezellige dagverblijf of laat uw kookkunsten schitteren in de kombuis... Eén ding is zeker; ook aan boord van een stilgelegen boot zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Groepsaccommodatie slaapboot tijdens Oerol festival

Tijdens het jaarlijkse Oerol Festival is het vaak lastig om een slaapplek te vinden; de hotels en B&B’s op Terschelling zitten simpelweg al snel vol. Ook dán zijn onze verschillende boten dus een goede optie als groepsaccommodatie. Stap met uw gezelschap aan boord in de haven van Terschelling en profiteer van deze goede ligging; vanaf de haven is het niet ver lopen naar het Oerol Festival. Goed om te weten: u kunt er ook voor kiezen om vanaf een haven naar keuze richting Terschelling te varen.

Havens in Nederland

U kunt uw boot in verschillende havens huren als groepsaccommodatie. Hier blijft u liggen, zodat u de desbetreffende stad te voet kunt ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen als Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Elburg, Stavoren, Urk, Volendam Workum, Ameland, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog en Vlieland. Genoeg keuze!

Daarom een groepsaccommodatie bij NAUPAR

Bij NAUPAR kunt u al meer dan 40 jaar terecht voor het huren van een groepsaccommodatie op het water. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk verblijf aan boord van een authentiek zeilschip.