Groepsaccommodatie in Nederland

Voor de gezelligste en meest sfeervolle groepsaccommodatie in Nederland bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Een zeilschip is de perfecte locatie voor uw groep familie, vrienden of collega’s.

Uw accommodatie gaat overal mee

Iedereen bij elkaar aan boord en nog beter, uw accommodatie gaat met u mee waar u wilt. Zo kunt u op veel plekken in Nederland beschikken over deze bijzondere groepsaccommodatie.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Nederland

Stilliggen in de haven of zeilen

U kunt uw groepsaccommodatie huren in verschillende havens in Nederland. U kunt hier blijven liggen of u kunt ervoor kiezen uit te varen en ook andere havens te bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland of bijvoorbeeld Vlieland.

Uw varende groepsaccommodatie Nederland

De boten van NAUPAR lijken eigenlijk net varende vakantiehuizen. Het enige dat verandert is het prachtige uitzicht om u heen. Met 101 zeilschepen vindt u altijd een schip dat bij u past. Zo zijn er schepen met luxe hotelkamers met eigen douche en toilet. Gaat u liever back-to-basic dan kunt u kiezen voor een schip met hutten met gedeelde toiletten en douchen. Waar u ook voor kiest, u zult verrast zijn door de ruimte om u heen, een gezellige inrichting of zelfs een bar of knusse houtkachel. 's Nachts komt u goed tot rust op één van de comfortabele bedden.

Wie is de kok?

Op de schepen van NAUPAR is altijd een kombuis waar u voor de hele groep zelf een lekkere maaltijd kunt bereiden. Laat u liever voor u koken? U kunt kiezen uit de uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR. Natuurlijk kunt u ook een lekker restaurantje opzoeken in een van de vele havenstadjes.

Groepsaccommodatie Waddeneilanden Texel en Terschelling

Ook voor de Waddeneilanden Texel en Terschelling is een schip van NAUPAR de perfecte groepsaccommodatie. Iedereen stapt op in een haven naar keus en gezamenlijk vaart u naar Texel of Terschelling. U hoeft dus niet met de veerboot en u kunt meteen al samen ontspannen genieten. Het schip legt in de haven van Terschelling of Texel aan, waar het blijft liggen, dus u verblijft op een steenworp afstand van alle activiteiten!