Groepsaccommodatie in Ameland

Bent u van plan Ameland te bezoeken en op zoek naar een groepsaccommodatie? Kom aan boord bij NAUPAR en vaar met uw knusse groepsaccommodatie naar uw bestemming!

Geen veerboot resereveren

U kunt vertrekken in een haven die het dichts bij u in de buurt is, u hoeft dus geen veerboot te reserveren! Op bestemming is het schip de perfecte uitvalsbasis voor een gezellig weekend of een lekkere week uitwaaien op Ameland.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Ameland

Ameland ontdekken

Met NAUPAR kunt u aan boord van het schip met uw hele groep vrienden of familie naar Ameland varen. U kunt aan boord komen in één van de vele havens rondom het IJsselmeer. Op Ameland blijft het schip in de haven liggen. Zo kunt u op uw gemak Ameland ontdekken. Aan het eind van de dag kunt u aan boord van het schip samenkomen en genieten van een zelfgemaakte maaltijd.

101 verschillende accommodaties

De 101 verschillende schepen uit de vloot van NAUPAR zijn eigenlijk net varende vakantiehuizen. De schepen hebben allemaal hun eigen ambiance. Van klein tot groot en van back to basic tot lekker luxe. Welk schip u ook kiest, de ruimte zal u verrassen. Een gezellige inrichting of misschien zelfs een knusse houtkachel aan boord. Het schip is voor even van u.

Koken aan boord

In deze unieke groepsaccommodatie kunt u ’s avonds samen een heerlijke maaltijd bereiden in de kombuis. Wilt u eens echt helemaal ontspannen achterover leunen, dan kunt u ook de catering geheel laten verzorgen aan boord. Met een ruime keus in verschillende gerechten, hapjes en lekkernijen, zal het u aan niets ontbreken. Gaat u liever uit eten? Uiteraard behoort dat ook tot de mogelijkheden.