Groepsaccommodatie in Volendam

Zoekt u een groepsaccommodatie in Volendam? De schepen van NAUPAR zijn de perfecte locatie! Aan boord is iedereen samen en het schip is meteen uw vervoer.
U kunt in Volendam blijven liggen met het schip, maar u kunt er ook voor kiezen om vanuit Volendam naar een ander stadje te varen. 's Nachts komt u goed tot rust op de comfortabele bedden.

Zeilen of lekker rustig blijven liggen in de haven

U kunt deze bijzondere groepsaccommodatie huren in de haven van Volendam. Het schip kan hier blijven liggen zodat u op uw gemak het beroemdste vissersdorp van Nederland te verkennen. U kunt er ook voor kiezen om vanuit Volendam een zeiltocht te maken en een andere haven in de omgeving te bezoeken.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden in Volendam

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Volendam

Uw groepsaccommodatie op het water

Een zeilschip lijkt eigenlijk een varend vakantiehuis. Het enige dat verandert is het prachtige uitzicht om u heen. Het schip is uw uitvalsbasis om even lekker bij te komen en te genieten van een ontspannen hapje en drankje. De vloot van NAUPAR bestaat uit wel 101 verschillende zeilschepen die variëren in luxe. Van luxe hotelkamers met eigen douche en toilet tot back-to-basic hutten met gedeelde toiletten en douches. De ruimte om u heen is een aangename verrassing met een gezellige inrichting, een bar of zelfs knusse houtkachel. Voor even is het schip helemaal van u.

Koken aan boord of lekker laten verwennen?

Aan boord van het schip is een kombuis waar u zelf uw favoriete recepten kunt bereiden. Laat u zich liever helemaal verwennen? Bij NAUPAR kunt u de catering volledig voor u laten verzorgen. In deze bijzondere groepsaccommodatie zal het u aan niets ontbreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om lekker uit eten te gaan in één van de gezellige Volendammer restaurantjes.

De route bepaalt u zelf!

Met 16 afvaarthavens rondom het IJsselmeer kunt u bij NAUPAR er zelf voor kiezen waar u aan boord komt. U kunt natuurlijk in Volendam zelf aan boord komen, maar u kunt ook in bijvoorbeeld Kampen, Monnickendam, Hoorn, Lelystad, Enkhuizen of Stavoren opstappen en naar Volendam varen!