Groepsaccomodatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Amsterdam? En wilt u eens wat anders dan anders? Stap dan aan boord van een van onze authentieke zeilschepen! Deze schepen liggen stil in de haven van Amsterdam, waardoor u zó in het bruisende centrum bent. Als dat geen perfecte uitvalsbasis is… Laat u zich inspireren door onze video's.

Bereid u voor op een onvergetelijke tijd

Ga samen met uw gezelschap aan boord van het zeilschip en bereid u voor op een onvergetelijke tijd in Amsterdam. Een zeilschip is echt weer eens iets anders dan een hotel of B&B! Kook in de scheepskeuken, drink een drankje aan dek en ga vervolgens de Amsterdamse clubs of (bruine) kroegen af. Om dan terug te keren naar uw unieke slaapplek op het water, voor een ongestoorde nachtrust.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Amsterdam

Groepsaccommodatie in Amsterdam

De vloot van NAUPAR bestaat uit ruim 100 schepen die allemaal bekend staan om hun eigen stijl. Terwijl het ene schip schittert van de luxe, is het andere juist weer meer back to basic. Het is maar net waar u van houdt. Wat al onze schepen met elkaar gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk beschikken over voldoende ruimte, een gezellige inrichting en een groot dek. Ze vallen wat ons betreft daarom zeker onder de categorie ‘fijne groepsaccommodaties in Amsterdam’.

Meerdaagse bedrijfsuitjes

Het is ook mogelijk om van uw bedrijfsuitje een meerdaags uitje te maken. Zo bent u écht even weg.’s Avonds hoeft u niet naar een andere locatie,want het schip is meteen uw overnachtingsplek! Dat scheelt weer zoeken naar een goede accommodatie.

Stilliggend in de Amsterdamse haven

Uw groepsaccommodatie in Amsterdam bevindt zich op een ideale locatie; namelijk in de haven van onze hoofdstad. Hiervandaan bent u in een mum van tijd midden in het (uitgaans)centrum. Terwijl u uw dansmoves oefent in een van de Amsterdamse clubs, blijft het schip in de haven op u wachten.

Zelf koken of de catering laten verzorgen?

Of u nu zelf wilt koken of de catering toch liever laat verzorgen; het kan allemaal aan boord van uw groepsaccommodatie in Amsterdam. Ga aan de slag in de kombuis of kies van te voren uit de verschillende gerechten en dranken die dan op het schip worden bezorgd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om naar een gezellig restaurant in het centrum van Amsterdam te wandelen!

Koningsdag of de Uitmarkt in Amsterdam

Lijkt het u leuk om Koningsdag tot in de late uurtjes in Amsterdam te vieren, maar is het lastig om een slaapplek te vinden? Of wilt u misschien wel een heel weekend lang genieten van de diverse activiteiten tijdens de jaarlijkse Amsterdamse Uitmarkt? Dan zijn de schepen van NAUPAR voor u een uitkomst: stap met uw gezelschap aan boord en geniet van uw ‘eigen’ groepsaccommodatie in Amsterdam!