Groepsaccommodatie op Vlieland

Op een schip vindt u de perfecte groepsaccommodatie. Iedereen samen aan boord en uw accommodatie gaat gewoon met u mee. Maar uw schip is meer dan alleen uw verblijf.

Stap aan boord

Kom aan boord in een haven naar keus, hijs de zeilen en vaar naar Vlieland; een veerboot regelen is niet meer nodig!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Vlieland

  • Vervoer, vermaak en verblijf in één!
  • Inclusief overtocht naar Vlieland
  • Varende of stilliggende groepsaccommodatie
  • Schepen van 15 tot 44 personen
  • Een comfortabel verblijf

Een schip is een varende groepsaccommodatie

De vele verschillende schepen in de vloot van NAUPAR bieden voor ieder wat wilt. Zo kunt u kiezen uit schepen die variëren van eenvoudig tot lekker luxe. De schepen hebben allemaal een ruim dagverblijf en een goed uitgeruste keuken. Met meerderde hutten, douches en toiletten aan boord, heeft u altijd hedendaags comfort ter beschikking. Wat uw wensen ook zijn. De 101 schepen tellende vloot van NAUPAR, biedt u altijd een schip dat bij uw gezelschap past.

Uw vervoer naar Vlieland

U kunt uw groepsaccommodatie huren in verschillende havens rondom het IJsselmeer. Vanuit Den-Oever en Harlingen bereikt u Vlieland het snelst. Als u liever langer onderweg bent met het zeilschip, dan kunt u er voor kiezen om aan boord komen in bijvoorbeeld Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Almere, Lelystad, Kampen of Stavoren.

Plezier aan boord!

Een zeiltocht betekent genieten van de vaartocht, de natuur, het weer en elkaars gezelschap. U kunt aan dek achterover leunen en genieten of u kunt juist actief meehelpen aan boord door bijvoorbeeld samen de zeilen te hijsen. Er is genoeg te doen! Na een actieve dag op het water komt u tot rust in uw eigen hut.