Groepsactiviteit Amsterdam

Zoekt u een locatie voor uw personeelsuitje, vriendenclub, familiereĆ¼nie of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Kortom bent u op zoek naar voor geschikte bestemming voor uw groepsactiviteit Amsterdam? Overweeg dan een (mid)dag varen op een authentiek zeilschip!

Aan boord van een zeilschip

Zoekt u voor uw groepsactiviteit Amsterdam nog naar een originele locatie? Bekijk dan het aanbod van prachtige zeilschepen en ga een dag of middag zeilen rondom Amsterdam en op het IJ. Of het nu om een teambuilding uitje gaat of om een dagje weg met de familie vanwege uw veertigjarige trouwdag, aan boord van een van onze zeilschepen is altijd gelijk feest!

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsactiviteit Amsterdam

Catering tijdens uw groepsactiviteit Amsterdam

Kiest u voor een barbecue aan boord of voor de smakelijke hapjes en drankjes? Als u NAUPAR de catering laat verzorgen voor uw groepsactiviteit Amsterdam bent u zeker dat het goed is verzorgd.
Maak uw keuze uit een van de arrangementen of bespreek uw wensen met onze medewerkers. 

Overnachting aan boord?

Voor de groepsactiviteiten die wat langer (mogen) duren, bieden wij de mogelijkheid om aan boord van het schip te blijven overnachten. Het is heerlijk om na een dag (actief) op het water en een smakelijke maaltijd uw comfortabele hut op te zoeken en de volgende ochtend heerlijk uitgerust weer wakker te worden. Zo maakt u van uw groepsactiviteit Amsterdam een minivakantie op het water.