Groepsaccommodatie op Terschelling

De perfecte groepsaccommodatie vindt u op een schip. Iedereen bij elkaar en uw accommodatie gaat met u mee. Maar uw schip is meer dan alleen uw verblijf.

Varen naar Terschelling

Kom aan boord in een haven naar keus, hijs de zeilen en vaar naar Terschelling; een veerboot hoeft u dus niet meer te regelen!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden in West-Terschelling

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Terschelling

  • Vervoer, vermaak en verblijf in één!
  • Inclusief overtocht naar Terschelling
  • Varende of stilliggende groepsaccommodatie
  • Schepen van 15 tot 44 personen

Uw bijzondere verblijf

Een schip is een varende groepsaccommodatie. NAUPAR biedt een grote verscheidenheid aan schepen, van back to basic tot luxe en comfortabel. De schepen hebben allemaal een ruim dagverblijf en een goed uitgeruste keuken. De schepen hebben meerderde hutten, douches en toiletten aan boord, Met 101 verschillende schepen in de vloot, vindt u bij NAUPAR altijd een schip dat bij uw gezelschap past.

Uw vervoer naar Terschelling

U kunt uw groepsaccommodatie huren in verschillende havens rondom het IJsselmeer. Vanuit Den-Oever en Harlingen bereikt u Terschelling het snelst. Als u liever langer onderweg bent met het zeilschip, dan kunt u er voor kiezen om aan boord te komen in bijvoorbeeld Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Almere, Lelystad, Kampen of Stavoren.

Het schip is gelijk uw vermaak!

Aan boord van het schip kunt u aan dek ontspannen genieten van uw zeiltocht. Als u dat wilt kunt u de handen uit de mouwen steken en meehelpen bij bijvoorbeeld het hijsen van de zeilen! U zult zich geen moment vervelen! Na een actieve dag op het water komt u tot rust in uw eigen hut.