Groepsaccommodatie tijdens Oerol

Een schip van NAUPAR is de perfecte groepsaccommodatie tijdens Oerol 2016. Iedereen stapt op in een haven naar keus en gezamenlijk vaart u naar Terschelling. U hoeft dus niet met de veerboot en u kunt meteen al samen ontspannen genieten.

Dichtbij de activiteiten

Het schip legt in de haven van Terschelling aan waar het blijft liggen, dus u bent lekker dichtbij alle activiteiten! Vraag direct een offerte aan voor uw vakantiehuis tijdens Oerol.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Oerol

Oerol 2017

Tijdens Oerol, is Terschelling één groot podium en een inspiratiebron voor theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars uit zowel binnen- als buitenland. In 2017 beleeft Oerol haar 36e editie van 9 tot en met 18 juni. Meer dan 60 plekken over het hele eiland worden omgetoverd tot tijdelijke theaterlocatie. Jaarlijks komen er meer dan 50.000 bezoekers op dit 10 daagse festival af. Het is dan ook raadzaam om tijdig een accommodatie voor uw verblijf op Terschelling tijdens Oerol 2017 te reserveren.

Het schip; uw vakantiehuis

De schepen van NAUPAR lijken eigenlijk varende vakantiehuizen. De schepen variëren in luxe; van luxe hotelkamers met eigen douche en toilet tot back-to-basic hutten met gedeelde toiletten en douchen. De ruimte om u heen is een aangename verassing; de schepen hebben een gezellige inrichting, sommigen zelfs met een bar of knusse houtkachel. In onze gevarieerde vloot van NAUPAR zit vast het schip van uw keus.

Samenkomen aan boord

Met al uw vrienden en familie kunt u samen ontbijten in het ruime dagverblijf en in de goed ingerichte kombuis aan boord is een lekkere maaltijd zo bereid. Ook een barbecue aan dek behoort tot de mogelijkheden; zo wordt het samen eten aan boord wel heel gezellig! U kunt ook gebruik maken van de uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR. In deze bijzondere groepsaccommodatie zal het u aan niets ontbreken.

Kom aan boord en vaar mee naar Terschelling!

U kunt in één van de volgende vier afvaarthavens aan boord komen: Harlingen, Lemmer, Stavoren of Den-Oever. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit richting Terschelling, waar het aanmeert in de haven. Hier blijft het schip gedurende uw verblijf liggen. Aan het eind van uw verblijf vaart u weer terug naar een van de havens aan het IJsselmeer. Zo beleeft u het eilandgevoel van Oerol echt intens!