Groepsaccomodatie op Texel

Nog op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie op Texel? Denk eens out of the box en stap aan boord van een authentiek zeilschip! Het sfeervolle dagverblijf is uw huiskamer en de comfortabele hutten dienen als slaapkamers. Kies voor een luxe of basic schip en geniet van deze bijzondere accommodatie op het water!

Haven naar keuze

De schepen van NAUPAR zijn meer dan alleen een groepsaccommodatie. Indien gewenst kan deze varende accommodatie u ook van A naar B brengen; stap in een haven naar keuze aan boord en vaar richting Texel. Vervoer, vermaak en verblijf in één!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden in Texel

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepaccommodatie Texel

Dankzij de zit-, eet- en slaapgelegenheid aan boord, dient het door u gekozen zeilschip als varende groepsaccommodatie. Of u daadwerkelijk gaat varen, is geheel aan u. En of u nu een basic accommodatie zoekt of juist eentje met ‘net dat beetje extra’; met ruim 100 schepen in de vloot, vindt u bij NAUPAR áltijd een schip dat bij uw wensen past. Basic of luxe, alle zeilschepen beschikken over een ruim dagverblijf (de huiskamer!), een volledig uitgeruste keuken, comfortabele hutten en sanitair.

Al varend naar Texel

Zoals gezegd is het mogelijk om uw groepsaccommodatie om te toveren tot vervoer. Huur het door u gewenste schip in een haven naar keuze en vaar richting Texel. Tip: vanaf Den Oever en Harlingen bereikt u Texel het snelst! Maar ook voor een langere zeiltocht zijn er diverse mogelijkheden; denk bijvoorbeeld aan Enkhuizen, Hoorn, Kampen, Lelystad of Monnickendam als startpunt.

Op en top genieten

Aan boord van uw groepsaccommodatie op Texel is ruimte voor 15 tot 44 personen. Het is een ideale plek om volledig tot rust te komen. Geniet van de natuur, het zonnetje en van uw gezelschap. Stukje varen? Dan is er uiteraard ook ruimte voor actie; hijs de zeilen, sta achter het roer en werk met elkaar samen!