Groepsarrangementen op een boot

Hebt u bij het zoeken naar groepsarrangementen al aan een boot als accommodatie gedacht? U stapt op in een haven naar keuze en uw groep bepaalt samen met de schipper waar u naar toe vaart.
Er zijn groepsarrangementen met bestemming IJsselmeer of Waddenzee.

Uw groepsarrangement op het water

Gelijk als u aan boord van de boot gaat, is uw uitje begonnen. Of u nu een paar uur, een dag, een weekend, midweek of week weggaat; de zeilschepen van NAUPAR zorgen geheid voor een vakantiegevoel. Er is altijd wel een arrangement dat aansluit bij uw wensen.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Bezienswaardigheden

Bekijk alle

Populaire opstapplaatsen

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsarrangementen boot

De boot is uw verblijfsplaats

De boten van NAUPAR zijn varende accommodaties, waarbij alleen het uitzicht telkens verandert. Er zijn verschillende typen schepen, variërend in luxe. Van prachtige hotelkamers met privé sanitair tot zeer simpele hutten met gedeelde toiletten en douches. Blijft u langer dan een dag op de boot met uw groepsarrangement, dan zoekt u ’s avonds uw hut op. Een comfortabel bed en daarbij het deinen van het schip zorgen voor een goede nachtrust.

U bepaalt zelf de route voor groepsarrangementen boot!

Ga voor uw groepsarrangement op een boot aan boord in een van de zestien afvaarthavens rond het IJsselmeer. Wordt het Monnickendam, Hoorn, Lelystad, Enkhuizen, Kampen of Stavoren voor de start van uw vaartocht? Samen met de schipper en bemanning bepaalt u de route die gevaren gaat worden. Vertrekt u naar authentieke havenstadjes aan het IJsselmeer, de binnenwateren van het rustieke Friesland of wordt het toch een van de Waddeneilanden? Of gaat u liever met uw vriendinnen winkelen in Amsterdam en af en toe neerploffen op een terras voor een welverdiend kopje koffie? De groepsarrangementen boot bieden u volop keuze.

Afvaarthavens in Nederland

U kunt uw groepsarrangement op een boot starten in verschillende havens. Denk aan Almere, Amsterdam, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lelystad, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, of wordt het een van de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog?

Gaat u zelf koken of laat u zich verwennen?

Wordt uw groepsarrangement boot er één met volledig verzorgde catering of kookt u liever zelf in de gezellige kombuis? Natuurlijk kunt u ook lekker uit eten gaan.