Groepsaccommodatie in Friesland

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie om in Friesland te verblijven? Aan boord bij NAUPAR vindt u een verrassende accommodatie waar u zich helemaal thuis zult voelen.
Er is dan ook geen betere uitvalbasis dan een schip om Friesland, nauw verbonden met water, te ontdekken.

Uw groepsaccommodatie aan het IJsselmeer en op de Friese Meren

NAUPAR biedt u in Friesland een groepsaccommodatie in verschillende havens. Zo kunt u bijvoorbeeld aan het IJsselmeer verblijven. U kunt er ook voor kiezen om in een haven naar keus aan boord te komen en bijvoorbeeld een tocht over de Friese Meren te maken.

Populaire opstapplaatsen voor een bezoek aan de Friese meren

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Friesland

101 verschillende accommodaties

De 101 verschillende schepen uit de vloot van NAUPAR zijn eigenlijk net varende vakantiehuizen. De schepen hebben allemaal hun eigen ambiance. Van klein tot groot en van back to basic tot lekker luxe. Welk schip u ook kiest, de ruimte zal u verrassen. Een gezellige inrichting of misschien zelfs een knusse houtkachel aan boord. Het schip is voor even van u.

Zelf koken of lekker laten verwennen

De schepen beschikken over een kombuis, waar u prima een heerlijke maaltijd kunt bereiden. Wilt u zich eens lekker laten verwennen, dan kunt u er ook voor kiezen om de catering geheel te laten verzorgen. Met een ruime keus in verschillende gerechten, hapjes en lekkernijen, zal het u aan niets ontbreken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een lekker restaurantje op te zoeken.

De Sneekweek bijwonen

De Sneekweek is de watersport week van Friesland en elk jaar weer een gezellig evenement. Wilt u ook de Sneekweek bezoeken? Aan boord van een schip van NAUPAR vindt u een gezellig vakantiehuis voor uw hele vriendengroep. En u hoeft zich geen zorgen te maken over vervoer of parkeergelegenheid, want met het schip kunt u met zijn allen vanuit een haven naar keus naar Friesland varen.