Groepsaccommodatie voor de Berenloop

Zoekt u een groepsaccommodatie voor de Berenloop op Terschelling? Huur uw eigen zeilschip! U kunt niet alleen overnachten aan boord van het schip; u kunt met uw hele gezelschap in een haven naar keus aan boord komen en samen naar Terschelling varen!
Hier legt het schip aan en blijft het gedurende uw verblijf liggen.

Uw vervoer naar Terschelling

In een haven bij u in de buurt kunt u met de hele groep aan boord komen. Zo vaar u aan boord van een zeilschip gezamenlijk naar Terschelling voor de Berenloop. Zo is het schip meteen uw vervoer en hoeft u geen overtocht met de veerboot te regelen!

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Meer informatie over groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Berenloop

Comfortabel verblijf aan boord

Aan boord van een zeilschip hoeft u zich niet te vervelen. Samen kunt u aan boord de zeilen hijsen of juist een rustige plek op te zoeken voor een goed gesprek. Aan boord is genoeg ruimte om te ontspannen en u in alle rust voor te bereiden op de wedstrijd.

Het schip, uw groepsaccommodatie

Aangekomen op bestemming blijft het schip in de haven liggen, waar het als accommodatie dient tijdens uw verblijf. In de keuken aan boord kunt u een lekkere maaltijd bereiden en in het dagverblijf kunt u met zijn allen ontspannen samenkomen. In één van de hutten een comfortabel bed opzoeken voor de nacht, zodat u de volgende dag fris aan de start van de Berenloop kunt verschijnen.

Huur uw groepsaccommodatie op locatie voor de Berenloop

Wilt u meedoen met de Berenloop? Samen met uw hardloopvrienden en/of familie kunt u uw groepsaccommodatie huren vanuit één van de 16 afvaarthavens rondom het IJsselmeer. Zo vertrekt u gemakkelijk vanuit een haven bij u in de buurt.