Seizoenskorting: tot 20% korting in de winter en in het voorjaar!

Al druk bezig met het plannen van het teamuitje van de sportclub, een gezellige familiedag of het veelbelovende vrijgezellenfeest dat in het voorjaar gaat plaatsvinden? Dan zit u bij NAUPAR goed, want hier profiteert u van fikse kortingen. Tot wel 20%! Dat maakt het plannen nog een stukje leuker.

Zeilen met NAUPAR

NAUPAR beschikt over een breed aanbod van traditionele zeilschepen, verspreid over 16 verschillende havens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Wat betreft het schip en de op- en afstaplocatie heeft u dus volop keuze. Wordt het een vaartocht over de avontuurlijke Waddenzee, of kiest u toch voor het uitgestrekte IJsselmeer waar u vele ‘meters’ kunt maken? En gaat u een dagje weg, of wordt het een volledig weekend of misschien zelfs een (mid)week? Eén ding is zeker, een zeiltocht met NAUPAR wordt er één om nooit meer te vergeten.

Profiteer van korting

NAUPAR heeft een aantrekkelijke seizoenskorting samengesteld. Boek nu een vaartocht voor in het voorjaar en profiteer van een mooie korting, tot wel 20%!

-  De seizoenskorting is afhankelijk van de periode waarin u gaat varen
-  De seizoenskorting is op basis van beschikbaarheid van de schepen
-  Bij enkele schepen kan de seizoenskorting iets afwijken

Meer weten over de seizoenskorting? De medewerkers van NAUPAR adviseren u graag. Tip: proef alvast de sfeer en bekijk onze video’s!