Boot huren in Amsterdam

U wilt graag een boot huren Amsterdam? Gezellig er even tussenuit met vrienden, familie of collega’s; een ontspannen vaartocht over de wateren van Amsterdam is leuk voor iedereen! Weet u al precies welk type boot u wilt huren of hebt u alleen een groepsgrootte, budget of gelegenheid waarmee u rekening dient te houden? Bekijk ons aanbod om de juiste boot te huren in Amsterdam.

Welke vaartocht wilt u maken?

Er zijn diverse routes te bedenken wanneer u gaat boot huren Amsterdam. Zo kunt u een mooie vaartocht maken over de Amsterdamse grachten, over de Amstel en het IJ, eventueel met uitstapjes aan wal. De route van uw vaartocht is uiteraard afhankelijk van het de het type boot dat u huurt. Een boot huren in Amsterdam begint dus bij het kiezen van een geschikt vaartuig.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over een grote boot huren

Boot huren Amsterdam

Welke boot huren Amsterdam?

Bij ons vindt u verschillende vaartuigen, variërend van stoere klippers en grootse driemasters tot comfortabele sloepen en chique salonboten. Gelet op uw wensen, groepssamenstelling en budget is een boot huren Amsterdam bij ons geen uitvoerige zoektocht. Hier selecteert u met gemak de leukste boten en de mooiste vaartochten.

Ook catering of entertainment erbij ?

Wilt u gebruikmaken van onze cateringservice of is er behoefte aan entertainment aan boord? Ook dat kunt u laten verzorgen wanneer u gaat boot huren Amsterdam. Dus voor een hapje en een drankje, of toch die lekkere lunch, smakelijke barbecue of dat uitgebreide diner aan boord kunt u bij ons terecht! Net als voor de muzikale omlijsting van uw vaartocht. Onze medewerkers horen graag uw wensen.