Traditionele zeilschip huren

Wilt u een boot in Hoorn huren? NAUPAR heeft een divers aanbod in traditionele zeilschepen en kan voor u het perfecte dagje uit of weekendje weg verzorgen.

Scheep in met vrienden, familie of collega’s en geniet van een prachtige vaartocht over het IJsselmeer. Wat is er nu leuker dan samen de zeilen te hijsen en koers te zetten naar een mooie bestemming?

Vertrek met de boot vanuit Hoorn

De zeilboten van NAUPAR vertrekken vanuit 16 verschillende thuishavens rondom het IJsselmeer. Dat is wel zo makkelijk, u kunt zelf een vertrekhaven kiezen die voor u het prettigst is.

Naast de boot uit Hoorn kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanuit Enkhuizen, Amsterdam, Almere, Lelystad, Kampen of Harlingen.

Populaire schepen met opstaphaven Hoorn

Bekijk alle

Meer informatie over een grote boot huren

Boot Hoorn

Rijk VOC-verleden

Meer af met de boot in Hoorn en verken dit sfeervolle historische stadje met haar rijke VOC-verleden. Slenter langs de monumentale panden, bezoek de mooie musea of ga lekker shoppen in de vele gezellige winkeltjes. Daarna nodigen één van de terrasjes of lekker restaurants uit tot een culinair bezoek.

Ideale ontspanning

Bij NAUPAR kunt u een boot naar Hoorn huren voor uw eigen gezelschap. Het schip staat volledig tot uw beschikking en u bepaalt zelf wat u gaat doen. Een boot is ideaal om ontspannen te genieten van elkaars gezelschap. Zeilervaring is niet nodig want bemanning is aanwezig. De schipper en zijn maat leggen u graag alles uit over het reilen en zeilen aan boord. En als u wilt, kunt u zelfs aan boord blijven slapen. Met de comfortabele hutten aan boord is het schip eigenlijk net een varend hotel!

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens