Boot huren in Enkhuizen

Wilt u een boot in Enkhuizen huren? Enkhuizen is de ideale afvaarthaven voor prachtige zeiltochten richting de Waddenzee of het IJsselmeer.

U kunt ook in één van de andere afvaarthavens opstappen en koers zetten richting Enkhuizen om bij aankomst dit mooie stadje te verkennen.

Ontspanning en actie

Geniet van de ontspanning op het water. U kunt op de boot Enkhuizen varen terwijl u onder het genot van een lekker hapje en een drankje de weidse vergezichten aan u voorbij laat trekken.

Aan boord hoeft u zich geen moment te vervelen, want er is alle ruimte voor actie. Help de bemanning bij het hijsen van de zeilen en laat u meevoeren door de wind.

Populaire schepen met opstaphaven Enkhuizen

Bekijk alle

Meer informatie over een grote boot huren

Boot Enkhuizen

Onvergetelijke tocht

Als u een mooie tocht met de boot naar Enkhuizen wilt maken, kunt u zelf bepalen hoe uw boottocht er uit gaat zien. Gaat u lekker kokerellen in de kombuis of laat u zich in de watten leggen door de cateringservice van NAUPAR? Wilt u langer genieten van uw mini-vakantie? Blijf dan aan boord slapen in één van de comfortabele hutten.

Middeleeuwse stad

Enkhuizen is in de Middeleeuwen ontstaan als haven- en vissersdorp en telde de grootste haringvloot van de Nederlanden. In de binnenstad zijn veel historische bouwwerken uit de Middeleeuwen te bewonderen, zoals de Westerkerk, de Zuiderkerk en de voormalige stadsgevangenis met originele houten cellen. Het stadhuis is ontworpen naar het model van het Paleis op de Dam in Amsterdam.

Boot Enkhuizen is een unieke locatie

Bij NAUPAR kunt u een schip huren voor elke gelegenheid. Huur een boot Enkhuizen voor een dag varen, een weekendje weg, een unieke vergaderlocatie of een romantische trouwlocatie.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens