Met de boot naar Stavoren

Zeilen met de boot naar Stavoren is een leuk uitje. Stavoren is de oudste stad van de Friese elf steden en is uniek gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese meren.

Het gezellige centrum van Stavoren is een mooie bestemming met een rijke historie en een aantal goede restaurants.

Friese elf steden

Vaar met de boot Stavoren uit en u kunt kiezen tussen het IJsselmeer en de Friese meren. Stavoren is wat dat betreft ideaal gelegen.

Stavoren is één van de oudste Friese elf steden. Tegenwoordig hoort het stadje bij de gemeente Súdwest Fryslân.

Meer informatie over een grote boot huren

Boot Stavoren

Fietsen naar Hindeloopen

Als u met de boot naar Stavoren vaart, is het een aanrader om bij aankomst fietsen te huren en naar het nabijgelegen Elfstedenstadje Hindeloopen te fietsen. Hier vindt u niet alleen de bekende klederdracht en het voor Hindelopen typerende schilderwerk, maar ook karakteristieke geveltjes en vele houten bruggetjes.

Stap in het huwelijksbootje in Stavoren

Het geschiedenisrijke stadje Stavoren is een mooie locatie voor uw huwelijksdag. Met de oude haven van Stavoren als decor kunt u aan dek elkaar het ja-woord geven, omgeven door al uw familie en vrienden. U kunt ook met de boot Stavoren uitvaren en midden op het IJsselmeer onder volle zeilen trouwen. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties en aan boord kunt u uw huwelijk door een speciale trouwambtenaar van de burgerlijke stand laten voltrekken.

Een passende boot Stavoren voor iedere gelegenheid

Bij NAUPAR vindt u de grootste verscheidenheid aan zeilschepen. Met een ruime keus vindt u zeker een boot Stavoren dat bij uw gezelschap past. Wilt u een grote, luxe boot om met een groot gezelschap van een spetterend feest te genieten? Of kiest u liever voor een sportieve boot waarop u met uw gezelschap een stoere zeiltocht maakt?

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens