Friesland verkennen

Een boot huren om Friesland mee te verkennen? Zoek niet verder! Bij NAUPAR vindt u verschillende boten waarmee u naar en door Friesland kunt varen. Met name de mooie Friese Meren zijn geliefd; dit toeristische vaargebied ligt in het zuidwesten en midden van Friesland. Laat u zich inspireren door deze video.

Friese Merengebied

Wanneer u een boot huurt om mee naar Friesland te varen, is het verstandig om van te voren alvast een route te bedenken. Zo mag u het eerder genoemde Friese Merengebied écht niet overslaan. Dit gebied staat bekend om haar diversiteit; weidse plassen worden hier afgewisseld met strakke vaarten. Vergeet ook vooral niet om de Fluessen, het Sloter- en het Snekermeer te bezoeken!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Boot huren Friesland

Een boot huren en op naar Friesland!

Hoewel Amsterdam en de Waddenzee erg geliefd zijn, wordt er met de boten van NAUPAR ook vaak koers gezet naar Friesland. Deze provincie is bij uitstek geschikt om te gaan varen. Over het IJsselmeer of over de Friese Meren; het is maar net wat uw voorkeur heeft. Stap samen met uw gezelschap aan boord en maak u klaar voor een onvergetelijke vaartocht richting Friesland.

Een must see: de Friese Meren

Wanneer u een boot wilt huren om naar Friesland te gaan, mag een bezoek aan de Friese Meren niet ontbreken. Dit gebied is bij velen bekend als een echt watersportgebied, met name in de zomermaanden worden er hier volop activiteiten gedaan. Van braderieën en muziekfestivals tot zeilwedstrijden en vele andere evenementen; in en rondom de Friese Meren is van alles te beleven!

Starten en eindigen waar u maar wilt

NAUPAR beschikt over vele op- en afstaphavens. Zo kunt u uw vaartocht richting Friesland laten starten en eindigen waar u maar wilt. Tip: stap met het hele gezelschap in een leuke havenstad rondom het IJsselmeer aan boord en plan voor vertrek alvast een wandeling in. Zo heeft u al gelijk één stad meegepikt!

Gerelateerde pagina's

Boot Enkhuizen
Boot Hoorn
Boot huren Amsterdam
Boot huren IJsselmeer
Boot Kampen
Boot Lemmer
Boot Stavoren
Bootje huren Amsterdam
Bootsreizen Holland
Bootsreizen IJsselmeer
Boottocht IJsselmeer
Bootvakantie Holland
Bootverhuur Holland