IJsselmeer

Zin in een ontspannen, gezellig en toch ook best actief uitje? Kies ervoor een bootte hurenop het IJsselmeer: succes gegarandeerd! Jubilea, verjaardagen, bedrijfsuitjes en schoolkampen; iedere vaartocht in dit unieke natuurgebied belooft een bijzondere ervaring te worden. Laat u zich inspireren door deze video.

Ga aan wal

Iedereen die een bootgaat hurenom het IJsselmeer op te gaan, zou in elk geval een van de pittoreske havensteden moeten verkennen. Ga aan wal en bezoek samen met uw vrienden, familie of collega’s een interessant musea, wandel rustig rond of plof neer op een van de gezellige terrassen voor een lekker drankje. Kijk maar waar u zin in heeft!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Populaire opstapplaatsen rondom het IJsselmeer

Bekijk alle

Boot huren IJsselmeer

Ga een boot huren het vaar het IJsselmeer op

Of u nu kiest voor een klipper, tjalk of schoener; aan boord van onze zeilboten bent u verzekerd van een onvergetelijke tocht. Wacht dus niet langer en huur een boot voor uw vaartocht over het weidse IJsselmeer. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een hapje en een drankje aan dek, van de prachtige vergezichten en maak uw keuze uit de vele activiteiten.

Mogelijkheden op het IJsselmeer

Wanneer u besluit een boot te huren en het IJsselmeer op te gaan, zijn er zoveel mogelijkheden… Wat wilt u doen? Verken de bekende havens zoals Volendam, Enkhuizen, Marken of Hoorn eens te voet of per fiets. Liever op het schip blijven, help dan de bemanning met het hijsen van de zeilen en het uitstippelen van de route. Ook leuk: een maaltijd bereiden in de kombuis! Of laat u dat laatste liever over aan de chef? Bekijk dan de cateringmogelijkheden van NAUPAR. En wilde u ook nog entertainment aan boord? Dat kan.

Duur van uw tocht

Het uitgestrekte IJsselmeer leent zich uitstekend voor dagtochten, maar ook voor een heuse zeilvakantie zit u hier goed! U kunt uw boot op het IJsselmeer daarom dan ook voor iedere gewenste periode huren. Wordt het een dag(deel) of een weekend? Of zelfs een hele week? De keuze is aan u. En aan de baas misschien…

Gerelateerde pagina's

Boot Enkhuizen
Boot Hoorn
Boot huren Amsterdam
Boot huren Friesland
Boot Kampen
Boot Lemmer
Boot Stavoren
Bootje huren Amsterdam
Bootsreizen Holland
Bootsreizen IJsselmeer
Boottocht IJsselmeer
Bootvakantie Holland
Bootverhuur Holland