Boot huren in Holland

Voor bootverhuur Holland bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. NAUPAR heeft de grootste verscheidenheid aan boten in Holland. Met onze gevarieerde vloot is er altijd wel een boot die bij u past. Voor groepen van 8 tot 160 personen, van sportieve klippers tot luxe windjammers, van de kleinste tjalk tot de grootste barkentijn. Ook heeft NAUPAR een spiegelretourschip én Hollands enige viermaster.

Lekker luxe of juist sportief?

Met onze ruime keuze in bootverhuur in Holland vindt u zeker een boot die bij uw gezelschap past. Wilt u een ruime, luxe boot, waar u met een groot gezelschap van een spetterend feest kunt genieten? Of kiest u liever voor een stoere back to basics boot waarop u met uw gezelschap een sportieve zeiltocht maakt? Ook verhuren we boten, sloepen en partyboten voor een onvergetelijke vaartocht door Amsterdam.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Meer informatie over een grote boot huren

Bootverhuur in Holland

Bootverhuur Holland naar diverse bestemmingen

Varen is een unieke manier om er eens even helemaal tussen uit te zijn. U kunt lekker lezen of bijpraten aan dek, genieten van een hapje en drankje of afmeren bij een gezellige havenstad. U kiest zelf waar de reis heen gaat. Maak bijvoorbeeld een mooie boottocht over het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren.

Altijd een boot die bij u past

NAUPAR’s bootverhuur in Holland is geschikt voor alle mogelijke groepen en gezelschappen. Of het nu om een familie-uitje, schoolreisje, familiedag of een bedrijfsevenement gaat: er is altijd wel een passende boot voor uw gezelschap te vinden.  De boot staat volledig tot uw beschikking en u bepaalt zelf wat u gaat doen. Bootverhuur in Holland kan voor een dag maar ook voor een weekend of week.

Bij NAUPAR vindt u de grootste verscheidenheid aan zeilschepen. Met een ruime keus vindt u zeker een boot Stavoren dat bij uw gezelschap past. Wilt u een grote, luxe boot om met een groot gezelschap van een spetterend feest te genieten? Of kiest u liever voor een sportieve boot waarop u met uw gezelschap een stoere zeiltocht maakt?