Boot huren in Kampen

Huur een boot in Kampen en geniet van een heerlijke meerdaagse- óf dagtocht op één van de authentieke schepen van NAUPAR.

Het enige wat u hoeft te doen is samen met uw eigen gezelschap aan boord te stappen en te genieten! Laat u zich inspireren door onze video's.

De mogelijkheden zijn divers

Wanneer u een boot in Kampen huurt, zijn de mogelijkheden zeer divers. Ga het water op en ontspan op het IJssel- of Ketelmeer. Of combineer uw vaartocht met een leuke activiteit.

Bent u nog niet zo bekend in Kampen? Dan is een bezoek aan deze eeuwenoude Hanzestad absoluut aan te raden. Wandel door het centrum en ontdek de vele monumentale paden en bezienswaardigheden die verwijzen naar het rijke handelsverleden.

Populaire schepen met opstaphaven Kampen

Bekijk alle

Meer informatie over een grote boot huren

Boot Kampen

Hanzestad Kampen

Van de meest prachtige wandel- en fietsroutes tot vele verschillende musea, het aan de monding van de IJssel gelegen Kampen is een absolute must-see. Zo vindt u hier onder andere de Nieuwe Toren, het oude Raadhuis en de St. Nicolaaskerk. En dan hebben we het nog niet eens over de Kamper Kogge gehad, een exacte reconstructie van een authentieke kogge uit 1340! Het moge duidelijk zijn; wat betreft bezienswaardigheden en activiteiten is in het mooie Kampen genoeg te beleven.

Opstaphaven of bestemming

Zoals gezegd kunt u een boot in Kampen huren en daarvanuit een vaartocht maken. Het is echter ook mogelijk om in een andere haven op te stappen en vervolgens met de boot naar Kampen te vertrekken. Eenmaal daar aangekomen kunt u het eeuwenoude centrum in. Opstaphaven of eindbestemming, NAUPAR regelt uw boot in/naar Kampen!

Zo lang u maar wilt

Met de boot naar Kampen is een perfecte dagbesteding. Stap in de ochtend aan boord, zet koers richting Kampen en wandel door deze historische stad. Of stap aan boord ná een bezoek aan deze Hanzestad en geniet van een mooie vaartocht over het IJssel- of Ketelmeer. Wist u dat u óók een compleet weekend in Kampen kunt verblijven? En zelfs een (mid)week behoort tot de mogelijkheden! In zo’n geval meert uw boot in de haven van Kampen aan en blijft daar liggen. Uw ‘eigen’ drijvende accommodatie!

Gezellig samenkomen

Aan boord van uw boot in Kampen kunt u de dag doorbrengen zoals u het wilt. Zoek een lekker plekje aan dek en geniet van het rustgevende uitzicht dat aan u voorbij trekt. Of ontspan in het gezellige dagverblijf benedendeks. Bent u liever actief bezig? De schipper en zijn bemanning nodigen u maar wat graag uit om mee te helpen!

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens