Stap aan boord en geniet

Stap aan boord van uw schip en geniet van een ontspannen en unieke zeilcruise over het IJsselmeer, de Waddenzee óf over de Friese Meren. Ook een zeilcruise richting het altijd bruisende Amsterdam behoort tot de mogelijkheden! Hijs de zeilen, sta achter het roer en stippel samen met de schipper een mooie route uit. Laat u inspireren door deze video.

Diverse activiteien aan boord

Naast diverse activiteiten aan boord van het schip, kunt u tijdens de zeilcruise ook aan wal gaan en gezellige havensteden bezoeken. Huur een fiets, volg een rondleiding of bezoek een interessant museum; het is maar net waar u zin in heeft. Eenmaal terug op het schip, heeft de kok een lekkere maaltijd voor u klaargemaakt. Indien gewenst kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om zelf in de kombuis te staan!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Zeilcruise

Zeilcruise in Nederland

In Nederland zijn verschillende zeilcruises mogelijk; bijvoorbeeld richting het IJsselmeer, waar u een ongerepte natuur vindt. Maar ook de avontuurlijke Waddenzee is een optie; val droog op een wad en wandel over de bodem van de zee. Absoluut een bijzondere ervaring! Indien gewenst kunt u tijdens de zeilcruise ook naar de Friese Meren of de wateren rondom Amsterdam varen.

Activiteiten tijdens de zeilcruise

Tijdens de zeilcruise zijn er talloze activiteiten mogelijk, zowel op het schip als aan wal. Hijs de zeilen, sta aan het roer en stippel samen met de ervaren schipper een mooie route uit. Ziet u land in de verte? Leg aan en stap aan wal! Rondom de vaargebieden vindt u diverse gezellige havenstadjes die u kunt bezoeken. Ontdek Terschelling per fiets, wandel met een gids door Enkhuizen of bezoek een museum in Lelystad; er is van alles te doen tijdens de zeilcruise!

Cateringmogelijkheden

Wat betreft cateringmogelijkheden heeft u bij NAUPAR veel keuze. Mocht u het leuk vinden om zelf te kokkerellen, dan is de van alle gemakken voorziene kombuis all yours. Neem zelf boodschappen mee aan boord of maak het u makkelijk en laat NAUPAR een compleet pakket bezorgen; dat scheelt een hoop sjouwwerk! Maakt u zich liever niet druk over het eten? Neem dan een professionele kok mee aan boord en hij/zij maakt de lekkerste gerechten voor u klaar!

Waarom een zeilcruise boeken bij NAUPAR?

NAUPAR is al ruim 40 jaar specialist in het organiseren van bijzondere zeilcruises. Over het IJsselmeer, de Waddenzee, de Friese Meren én over de wateren van het altijd bruisende Amsterdam; onze schepen gaan daar waar u wilt zijn. Met 16 afvaarthavens verdeeld over de verschillende vaargebieden, is er altijd een opstapplek dicht bij huis. Gaat u samen met een groep, woonachtig in verschillende regio’s, het water op? Kies dan voor de meest centrale opstaphaven en u houdt iedereen tevreden.

Gerelateerde pagina's

Zeilen op het IJsselmeer
Zeilen op de Waddenzee
Zeilen Holland
Zeilen met kinderen
Zeilen met uw gezin