Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • Grote boot huren
  • Grote boot huren
  • Grote boot huren
  • Grote boot huren
  • Grote boot huren

Grote boot huren

Grote boot huren
Wilt u er samen met uw familie of een groep vrienden even helemaal tussen uit? Een grote boot huren is dan een geschikte oplossing! Op het water komt u met z’n allen samen, hijst u de zeilen geniet u van een lekker hapje en drankje. Gegarandeerd den ontspannen tocht! Laat u zich inspireren door onze video's.
Met de klas, de (sport)vereniging, de kerkgemeenschap of ‘gewoon’ met de familie… Bij NAUPAR kunt u voor ieder gezelschap een grote boot huren. Maak uw keuze en ga een dag, weekend of zelfs langer op pad! Bepaal met het hele gezelschap de route, sta aan het stuur en kook de lekkerste maaltijden. Er is genoeg te doen aan boord.
Grote boot huren
Wilt u ook een grote boot huren?
Bekijk hieronder de mogelijkheden bij NAUPAR

Meer informatie over een grote boot huren

Een grote boot huren

NAUPAR beschikt veel grote boten die u kunt huren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle boot en geniet van de luxe. Of ga voor de meer back-to-basic boot en ervaar hoe het er vroeger op het water aan toe ging. Welke grote boot u ook huurt, één ding staat vast: samen met uw gezelschap gaat u een onvergetelijke vaartocht tegemoet!

Bepaal de route

Wanneer u een grote boot heeft gehuurd, is het al snel tijd voor de volgende beslissing: waar gaat de reis naartoe? Vaart u naar een gezellig havenstadje of bewondert u de natuur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook een optie: vul uw dag op het water aan met een leuke activiteit, zoals een spannend GPS spel of een culturele middag partyschilderen!

Iedere groep kan een grote boot huren

Ongeacht de groepsgrootte; iedere groep kan bij NAUPAR een grote boot huren. Bij ons vindt u namelijk de grootste verscheidenheid aan boten. Met zo’n ruime keus vindt u hoe dan ook een grote boot dat bij uw gezelschap past.

Twee grote boten huren

Vaart u met een écht groot gezelschap? Dan is het ook mogelijk om twee grote boten te huren. Door met meerdere boten te gaan varen, verdubbelt u het plezier! U kunt nu bijvoorbeeld samen een stoere zeilwedstrijd houden; wie gaat er met de overwinning vandoor?

Gerelateerde pagina’s

Schip huren
Zeilschip huren
Schip of boot huren
Bootverhuur Holland
Boot Stavoren
Boot Enkhuizen
Boot Lemmer
Boot Kampen
Boot Hoorn
Amsterdam boot huren
Bootje huren Amsterdam
Boot huren Amsterdam
Sloep huren Amsterdam