Gegarandeerd een ontspannen tocht

Wilt u er samen met uw familie of een groep vrienden even helemaal tussen uit? Een grote boot huren is dan een geschikte oplossing!

Op het water kunt u samen met het gezelschap heerlijk ontspannen. U heeft alle tijd voor elkaar, terwijl u geniet van een lekker hapje en drankje. Of u helpt de schipper en bemanning een handje en zeilt actief mee. Aan u de keuze!

Bekijk de video en laat u inspireren.

Geen zeilervaring nodig

Met de klas, de (sport)vereniging, de kerkgemeenschap of ‘gewoon’ met de familie op stap… Bij NAUPAR kunt u voor ieder gezelschap een grote boot huren. Inclusief schipper en bemanning. En het leuke is u heeft geen zeilervaring nodig. De bemanning legt het graag uit.

Maak uw keuze en ga een dag, weekend of zelfs langer op pad!

Bepaal samen met de schipper en het gezelschap de route, sta aan het stuur en kook de lekkerste maaltijden. Er is genoeg te doen aan boord.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Grote boot huren

Een grote boot huren

NAUPAR beschikt over vele grote traditionele zeilschepen die u kunt huren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle boot en geniet van de luxe. Of ga voor de meer back-to-basic boot en ervaar hoe het er vroeger op het water aan toe ging. Welke grote boot u ook huurt, één ding staat vast: samen met uw gezelschap gaat u een onvergetelijke vaartocht tegemoet!

Bepaal de route

Wanneer u een grote boot heeft gehuurd, is het al snel tijd voor de volgende beslissing: waar gaat de reis naartoe? Vaart u naar een gezellig havenstadje of bewondert u de natuur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook een optie: ga ankeren, zwemmen of maak vgebruik van een kano die vaak aan boord van de zeilschepen zijn. Ooit van een schip af zo het IJsselmeer in geslingerd? 

Iedere groep kan een grote boot huren

Ongeacht de groepsgrootte; iedere groep kan bij NAUPAR een grote boot huren. Bij ons vindt u namelijk de grootste verscheidenheid aan boten. Met zo’n ruime keus vindt u hoe dan ook een grote boot dat bij uw gezelschap past.

Geen zeilervaring nodig

U huurt de grote boot inclusief schipper en bemanning en zij leren u graag alle kneepjes van het zeilen. 

Meerdere grote boten huren

Vaart u met een écht groot gezelschap? Dan is het ook mogelijk om twee of meerdere grote boten bij ons te huren. Door met een grote groep en meerdere boten te varen, verdubbelt in ieder geval het plezier! U kunt bijvoorbeeld een stoere zeilwedstrijd houden; wie gaat er met de overwinning vandoor?

Catering nodig?

Als u een grote boot huurt kunt natuurlijk zelf koken. Alle schepen hebben goed uitgeruste keukens. Maar NAUPAR kan het ook voor u regelen. Wij beschikken over meerdere cateringarrangementen en kunnen zelfs de boodschappen bij u aan boord bezorgen. Hoe handig is dat?

16 havens rond IJsselmeer en Waddenzee

U heeft de keuze uit maar liefst 16 havens om een grote boot te huren. Denk daarbij aan Harlingen, Amsterdam, Enkhuizen, Kampen, Lemmer of bijvoorbeeld Hoorn. Stuk voor stuk gezellige havenplaatsen waar u uw zeiltrip kunt beginnen.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vakanties op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens

Gerelateerde pagina's

Schip huren I Zeilschip huren I Schip of boot huren I Bootverhuur Holland I Boot Stavoren I Boot Enkhuizen I Boot Lemmer I Boot Kampen I Boot Hoorn I Amsterdam boot huren I Bootje Huren Amsterdam I Boot huren Amsterdam I Sloep huren Amsterdam I Hollandsche Zeilvloot