Gegarandeerd een ontspannen tocht

Wilt u er samen met uw familie of een groep vrienden even helemaal tussen uit? Een grote boot huren is dan een geschikte oplossing!

Op het water kunt u samen met het gezelschap heerlijk ontspannen. U heeft alle tijd voor elkaar, terwijl u geniet van een lekker hapje en drankje. Of u helpt de schipper en bemanning een handje en zeilt actief mee. Aan u de keuze!

Geen zeilervaring nodig

Met de klas, de (sport)vereniging, de kerkgemeenschap of ‘gewoon’ met de familie op stap… Bij NAUPAR kunt u voor ieder gezelschap een grote boot huren. Inclusief schipper en bemanning. En het leuke is u heeft geen zeilervaring nodig. De bemanning legt het graag uit.

Maak uw keuze en ga een dag, weekend of zelfs langer op pad!

Bepaal samen met de schipper en het gezelschap de route, sta aan het stuur en kook de lekkerste maaltijden.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over een grote boot huren

Grote boot huren

NAUPAR beschikt over vele grote traditionele zeilschepen die u kunt huren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle boot en geniet van de luxe. Of ga voor de meer back-to-basic boot en ervaar hoe het er vroeger op het water aan toe ging. Welke grote boot u ook huurt, één ding staat vast: samen met uw gezelschap gaat u een onvergetelijke vaartocht tegemoet!

Bepaal de route

Wanneer u een grote boot heeft gehuurd, is het al snel tijd voor de volgende beslissing: waar gaat de reis naartoe? Vaart u naar een gezellig havenstadje aan het IJsselmeer of Markermeer, een waddeneiland of gaat u liever ankeren in de natuur? De mogelijkheden met een schip zijn eindeloos en u komt nog eens op plaatsen waar u normaal niet kunt komen. 

Een andere optie: maak een tussenstop op het water, slinger van het schip en neem een verfrissende duik of maak een mooie kanotocht rond het schip. Op veel schepen zijn kano's aan boord. 

Iedere groep kan een grote boot huren

Ongeacht de groepsgrootte; iedere groep kan bij NAUPAR een grote boot huren. Bij ons vindt u namelijk de grootste verscheidenheid aan boten. Met zo’n ruime keus vindt u hoe dan ook een grote boot dat bij uw gezelschap past.

Vaart u met een groot gezelschap? Dan is het ook mogelijk om twee of meerdere grote boten bij ons te huren. Door met een grote groep en meerdere boten te varen, verdubbelt in ieder geval het plezier! Zo kunt u bijvoorbeeld een stoere zeilwedstrijd houden; wie gaat er met de overwinning vandoor?

Geen zeilervaring nodig

U huurt de grote boot inclusief schipper en bemanning en zij leren u graag alle kneepjes van het zeilen. 

Catering nodig?

Als u een grote boot huurt kunt natuurlijk zelf koken. Alle schepen hebben goed uitgeruste keukens waar u samen de lekkerste maaltijden kunt bereiden. Maar NAUPAR kan het ook voor u regelen. Wij beschikken over meerdere cateringarrangementen. Hoe handig is dat?

16 havens rond IJsselmeer en Waddenzee

U heeft de keuze uit maar liefst 16 havens om een grote boot te huren. Denk daarbij aan Harlingen, Amsterdam, Enkhuizen, Kampen, Lemmer of bijvoorbeeld Hoorn. Stuk voor stuk gezellige havenplaatsen waar u uw zeiltrip kunt beginnen.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van zeiltochten op grote traditionele zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van knopen, ankeren en zwemmen tot lekker kletsen en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke zeiltocht waar uw gasten nog lang over napraten!