Groepsreizen IJsselmeer

Als u zoekt naar groepsreizen IJsselmeer vindt u in ons aanbod van traditionele zeilschepen vast de juiste bestemming! Gaat u zeilen met vrienden, familie, klasgenoten, collega’s of zakelijke relaties, aan boord van een prachtig schip is elke reis een succes.
Actief bezig zijn en helpen bij het hijsen van de zeilen, gezamenlijk koken in de volledig uitgeruste kombuis of toch liever relaxen aan dek? U bepaalt zelf hoe u de groepsreizen IJsselmeer doorbrengt.

Welke plaatsen wilt u bezoeken?

Tijdens de groepsreizen IJsselmeer kunt u de mooiste plaatsen bezoeken. Er zijn zoveel Zuiderzeestadjes om te bekijken. Denk eens aan Edam met de wereldberoemde kaasmarkt, Monnickendam met de oude Speeltoren, Enkhuizen met het Zuiderzeemuseum, Hanzestad Kampen met haar prachtige stadspoorten, of Medemblik met het bakkerijmuseum en de museumstoomtram naar Hoorn. Alle bestemmingen op de groepsreizen IJsselmeer zijn fantastisch! Maar eigenlijk gaat zo’n groepsreis vooral om het zeilen zelf.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over groepsreizen

Groepsreizen IJsselmeer

Laat uzelf verwennen tijdens groepsreizen IJsselmeer

Het is weliswaar heel gezellig om gezamenlijk een maaltijd te bereiden tijdens het varen, maar het kan best een hele klus zijn. Schommelend aardappels schillen die vervolgens schuin onder water staan… De afwas is tijdens groepsreizen IJsselmeer ook altijd een leuke bezigheid, omdat u al kletsend toch weer snel klaar bent. Liever geen corvee tijdens uw vaartocht? Dan kunt u de catering ook bij NAUPAR regelen. Kies uit de vele mogelijkheden: barbecueën aan boord, proeven van smakelijke hapjes, uitgebreide buffetten of een compleet driegangen diner. 

Blijft u slapen

De hele dag buiten actief zijn op het water zorgt er voor dat u ’s avonds best toe bent aan een comfortabel bed. Na een overnachting aan boord van een schip wordt u uitgerust wakker, klaar voor wederom zo’n fijne dag aan boord. Slapen op de groepsreizen IJsselmeer is daardoor niet alleen heel aangenaam, maar ook goed voor u. U komt weer uitgeslapen thuis!

Vertrekhavens aan het IJsselmeer

Groepsreizen IJsselmeer starten vanuit de haven die u kiest! Met zestien vertrekhavens aan het IJsselmeer vindt u er altijd wel een in uw buurt. Vertrek bijvoorbeeld uit Lelystad, Enkhuizen, Hoorn, Kampen, Stavoren, Monnickendam of Medemblik.