Groepsuitje zeilen

Zoekt u voor uw vriendengroep of vereniging, relatiedag of teamuitje naar een bijzondere invulling? Denk eens aan een groepsuitje zeilen met NAUPAR! Aan boord van een zeilschip geniet u samen met uw gezelschap van een ontspannen dag op het water.
Natuurlijk is er ook tijd voor actie: hijs de zeilen en beman samen uw eigen zeilschip!

Gezellig samen met de groep

Aan boord van een authentiek zeilschip zal uw groepsuitje zeker in de smaak vallen bij iedereen. Of u aan dek een lekker plekje zoekt voor een goed gesprek terwijl het waterlandschap aan u voorbij trekt, of liever actief bezig bent. Ook bij minder weer vindt u, benedendeks in het dagverblijf, een gezellige ruimte om bijeen te komen, een spelletje te doen en te genieten van een hapje en een drankje. Voor een (mid)dag of weekend is uw groep de bemanning van het schip!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over groepsreizen

Groepsuitje zeilen

Maaltijden en drankjes aan boord

Tijdens de zeiltocht kunt u met uw groep in de keuken aan boord gezamenlijk een smakelijke maaltijd bereiden. Wilt u zich tijdens uw groepsuitje liever vooral met zeilen bezighouden? Laat NAUPAR dan de catering verzorgen. De uitgebreide cateringarrangementen bieden volop keuze voor alle wensen en gelegenheden.

Een middag, dag of langer zeilen

Voor uw groepsuitje zeilen kunt ervoor kiezen om een hele dag, of alleen een middag of avond aan boord te gaan. Wilt u liever langer van het verblijf op het zeilschip genieten? Verleng dan uw groepsuitje met een overnachting aan boord. In een van de hutten vindt u zeker een comfortabel bed voor de nacht. Blijf ‘s avonds gezellig met z’n allen in de haven en vaar de volgende dag weer uit voor een nieuwe dag op het water.

Vertrek vanuit een haven in de buurt

Met zestien verschillende havens rondom het IJsselmeer en Markermeer kunt u uw groepsuitje zeilen laten beginnen vanuit een haven die voor u het meest is geschikt. Start uw zeiltocht in Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Monnickendam of Harlingen.