Groepsreizen Holland

Bent u op zoek naar groepsreizen Holland? Bij NAUPAR vindt u in ons aanbod van authentieke zeilschepen vast een geschikte bestemming! Enthousiaste zeilers uit uw gezelschap kunnen helpen bij het hijsen van de zeilen en kookliefhebbers vermaken zich zeker in de goed uitgeruste kombuis. Liever lekker ontspannen?
Kies een mooie plek op het dek of in de salon en geniet van het uitzicht. En indien gewenst kunt u ook de catering door ons laten verzorgen.

Waar gaat de reis naartoe?

Waar vaart u tijdens de groepsreizen Holland naartoe? Gaat u graag naar het IJsselmeer om daar de mooie Zuiderzeestadjes te bezoeken? Of zeilt u liever naar de Waddeneilanden, waarbij er onderweg misschien zeehonden kunnen worden gespot of wilt u dat het schip gaat droogvallen op het Wad? De bestemming van de groepsreizen Holland zijn allemaal geweldig en eigenlijk gaat het natuurlijk vooral om de ervaring van het zeilen zelf.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Meer informatie over groepsreizen

Groepsreizen

Kiest u voor catering tijdens uw groepsreizen Holland?

Een maaltijd bereiden tijdens het varen, is een hele opgave, maar wel leuk om te doen. Zelfs afwassen wordt tijdens de groepsreizen Holland een gezellige bezigheid. U kunt nog eens samen de dag doornemen en ineens is de afwas weer gedaan. U kunt ook door NAUPAR de catering laten verzorgen. Maak een keuze uit de vele mogelijkheden, zoals een barbecue aan boord, smakelijke hapjes of een uitgebreid driegangen diner? 

Overnachting aan boord

Na een dag (actief) op het water en na het nuttigen van een smakelijke maaltijd is het heerlijk om ’s avonds een comfortabele hut op te zoeken. De volgende ochtend wordt u weer helemaal uitgerust wakker en bent u weer klaar voor nog een dag aan boord. Slapen op een schip is zeer ontspannen, omdat u heerlijk in slaap wordt geschommeld. Zo worden de groepsreizen Holland niet alleen erg gezellig maar ook gezond. U komt eindelijk weer eens uitgeslapen thuis!