Kerstdiner of kerstborrel Amsterdam

Opzoek naar een bijzondere locatie voor uw kerstdiner of kerstborrel in Amsterdam? Met het oog op de steeds dichterbij komende feestdagen heeft NAUPAR alvast diverse kerstarrangementen voor u samengesteld. Stap in de Houthaven te Amsterdam aan boord van één van de beschikbare schepen en geniet met uw gezelschap van een overheerlijke kerstborrel of uitgebreid kerstdiner in Amsterdam. Wel in voor zo’n unieke kerstavond op het water? Dan zijn onderstaande arrangementen zeker iets voor u!

Kerstdiner in Amsterdam

Maak uw kerstdiner in Amsterdam dit jaar extra bijzonder en stap met uw vrienden, familie of collega’s aan boord van een traditioneel zeilschip. Geniet van het uitgebreide drie- of viergangen menu en wie weet, misschien waagt u na het dessert nog een dansje in de salon?

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Kerstarrangementen en ideeën

  • Het was een mooie ervaring om met de hele familie vijf dagen op een schip door te brengen.

    Familie Spieß

Meer informatie over kerstdiners en kerstborrels

Kerstdiner of Kerstborrel in Amsterdam

Kerstborrel in Amsterdam

Speech, toost of hef simpelweg uw glas, hoe dan ook: aan boord van onze boten wordt uw kerstborrel in Amsterdam dit jaar wel heel bijzonder. Geniet van een heerlijk glas wijn en diverse luxe hapjes. Uw avond zal tot in de puntjes verzorgd zijn!

De haven

De Amsterdamse Houthaven ligt in het Westelijk Havengebied van onze hoofdstad en wordt vooral gebruikt door de binnenvaart. Het havengebied stamt uit 1876, maar toen het vervoer van hout steeds vaker over de weg plaatsvond, werden in 1945 de insteekhavens gedempt. Nu worden de gedempte havens weer uitgegraven en komen er op zeven kunstmatige eilanden nieuwe woonwijken en een werkgebied. Deze transformatie past goed bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industrieel gebied naar een plek om te wonen. Kortom een haven waar veel in wordt ondernomen; ideaal voor uw kerstborrel of kerstdiner in Amsterdam!