Kerstdiner of kerstborrel Enkhuizen

Opzoek naar een bijzondere locatie voor uw kerstdiner of kerstborrel in Enkhuizen? Met het oog op de steeds dichterbij komende feestdagen heeft NAUPAR alvast diverse kerstarrangementen voor u samengesteld. Stap in de Krabbershaven te Enkhuizen aan boord van één van de beschikbare schepen en geniet met uw gezelschap van een overheerlijke kerstborrel of uitgebreid kerstdiner in Enkhuizen. Wel in voor zo’n unieke kerstavond op het water? Dan zijn onderstaande arrangementen zeker iets voor u!

Kerstdiner in Enkhuizen

Maak uw kerstdiner in Enkhuizen dit jaar extra bijzonder en stap met uw vrienden, familie of collega’s aan boord van een traditioneel zeilschip. Geniet van het uitgebreide drie- of viergangen menu en wie weet, misschien waagt u na het dessert nog een dansje in de salon?

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Kerstarrangementen en ideeën

  • Het was een mooie ervaring om met de hele familie vijf dagen op een schip door te brengen.

    Familie Spieß

Meer informatie over kerstdiners en kerstborrels

Kerstdiner of Kerstborrel in Enkhuizen

Kerstborrel in Enkhuizen

Speech, toost of hef simpelweg uw glas, hoe dan ook: aan boord van onze boten wordt uw kerstborrel in Enkhuizen dit jaar wel heel bijzonder. Geniet van een heerlijk glas wijn en diverse luxe hapjes. Uw avond zal tot in de puntjes verzorgd zijn!

De haven

Al vanaf de Gouden Eeuw zijn de havens in Enkhuizen van groot belang; veel schepen, met name voor de handel, voeren hiervandaan naar de Oostzee. pas vanaf 1900 werden de havens in Enkhuizen meer ingezet voor de zogenoemde pleziervaart. De Houtribdijk, die Enkhuizen met Lelystad verbindt, kende destijds veel drukte; auto’s en boten moesten vaak lang op elkaar wachten. Daarom is in 2003 het ‘Naviduct’ gebouwd. Dit is een sluis waar de verkeersweg onderdoor kan gaan, zodat zowel auto’s als boten tegelijkertijd kunnen oversteken. Enkhuizen had met dit Naviduct een wereldwijde primeur. Al met al een bekende havenstad die uiterst geschikt is voor uw kerstdiner of kerstborrel in Enkhuizen!