Kerstdiner of kerstborrel Kampen

Opzoek naar een bijzondere locatie voor uw kerstdiner of kerstborrel in Kampen? Met het oog op de steeds dichterbij komende feestdagen heeft NAUPAR alvast diverse kerstarrangementen voor u samengesteld. Stap in de haven van Kampen aan boord van één van de beschikbare schepen en geniet met uw gezelschap van een overheerlijke kerstborrel of uitgebreid kerstdiner in Kampen. Wel in voor zo’n unieke kerstavond op het water? Dan zijn onderstaande arrangementen zeker iets voor u!

Kerstdiner in Kampen

Maak uw kerstdiner in Kampen dit jaar extra bijzonder en stap met uw vrienden, familie of collega’s aan boord van een traditioneel zeilschip. Geniet van het uitgebreide drie- of viergangen menu en wie weet, misschien waagt u na het dessert nog een dansje in de salon?

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Kerstarrangementen en ideeën

  • Het was een mooie ervaring om met de hele familie vijf dagen op een schip door te brengen.

    Familie Spieß

Meer informatie over kerstdiners en kerstborrels

Kerstdiner of Kerstborrel in Kampen

Kerstborrel in Kampen

Speech, toost of hef simpelweg uw glas, hoe dan ook: aan boord van onze boten wordt uw kerstborrel in Kampen dit jaar wel heel bijzonder. Geniet van een heerlijk glas wijn en diverse luxe hapjes. Uw avond zal tot in de puntjes verzorgd zijn!

De haven

Het adembenemende stadsfront van Kampen is al reden genoeg voor een bezoekje; de prachtige skyline vormt zich langs de IJssel met op de voorgrond de bruine vloot. De gezellige havenstad beschikt over veel historische gebouwen die u veel leren over de waterrijke geschiedenis van Kampen. De bijzondere regio IJsseldata, waarin Kampen zich bevindt, heeft veel natuurschoon en water. Een unieke locatie voor uw kerstborrel of kerstdiner in Kampen!